tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kesän juttuja

Kesäkattaus Ystäville

Vietän parhaillaan hetkisen kesälomaa... eli kokonaista yhden viikon! Vaikka loma on lyhyt, olen jo ehtinyt kaikenlaista. Viikonloppuna saatiin ihanat ystävät kylään ja eilen tehtiin päivän reissu Kuopioon. Tänään olisi ohjelmassa sienestystä ja marjastusta, kunhan metsä hiukan kuivahtaa. Huomenna kömmin taas ihmisten ilmoille ja tapaan ystäviä jo perinteeksi muodostuneilla Keitelejazzeilla Äänekoskella. Luvassa on tyttöjen ilta ja esiintyjinä PMMP, Anna Puu ja Haloo Helsinki!

Vielä noista sienistä...Kanttarellithan ovat ilmestyneet tänä kesänä todella aikaisin, eli useammat keitokset ja risotot on jo tänä suvena niistä tehty. Viime perjantaina juoksin loman alkajaisiksi heti metsään sienien perään ja astuin vahingossa ampiaispesän päälle. No, pistin sitten juoksuksi äkäiset ampparit perässäni, kaaduinkin välillä mättäisiin ja kaikki mukana olleet tavarat lensivät kaaressa pöpelikköön.

Sainpa siinä sitten muutaman kivuliaan piston ja tehokkaan kovavauhtisen juoksulenkin, sillä tulistuneet pistiäiset eivät ihan vähällä luovuttaneetkaan, huh! Tuolloin jouduin tulemaan kotiin tyhjin käsin nuolemaan haavojani, mutta nyt, kun pistot ovat parantuneet, voi koko jutulle jo nauraa, hehee!

Nauttikaahan kesästä, kuulin, että viimeistään huomenna taas paistaa!

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ooo, tuo keikka kelpais mullekin, tykkään tosi paljon Haloo Helsingistä!

Toivotaan, että seuraava metsäreissusi ei pääty yhtä kivuliaasti ja kovalla vauhdilla, vaan saat rauhassa kerättyä kipot ja kupit täyteen herkkujasi. =)

Mukavaa lomaviikkoa!

Taina kirjoitti...

Joo, aika hyvä setti bändejä sattui samalle illalle :)

Kiitos toivotuksista, hyvää loman jatkoa sullekin ja toivottavasti saat reseptin pian ;)