lauantai 23. helmikuuta 2013

Sisustustarra -uutuuksia

Lampaat tarra toimii vaikkapa sängynpäätynä (leveys 75 cm)


Balloon on hiukan romanttinen
ja sopii niin lapsille kuin
aikuisillekin.

Ornamentit ovat monikäyttöisiä ja sopivat
esimerkiksi ikkunaan, portaisiin jne.

Taas on mallisto laajentunut muutamalla uudella tarralla. Lampaita voi laskea nukkumaan mennessä, tuo tarra toimii nimittäin sängynpäätynä erityisen hyvin ja nimenomaan valkoisena. Silloinhan taustaseinän täytyy olla tietty jotain muuta kuin valkoista. Ja vielä selvennykseksi, että nimenomaan nuo lampaat (7 kpl) tulevat tarrana, ei taustaa.

Balloon sisustustarra on aivan hurmaava pienine yksityiskohtineen. Sitä saa kahta eri kokoa, joista toinen on lähes metrin korkuinen jättiläinen. Ihastuin tähän malliin tosi kovasti ja nyt täytyy miettiä, mihin sen saisin vielä esille , hihii! Tai ehkäpä sitten ystävälle, jos ei itselle...

Kauniit ornamentit sopivat melkeinpä minne vaan, portaikkoon, ikkunaan, boordiksi... Ja tarrassa on aina kaksi kappaletta kuvioita. Kaikkia tarrauutuuksiani en ole tässä blogissani esitellyt, joten käykääpä kurkkamassa koko mallistoa täällä.

Yleensä en tee töitä viikonloppuisin, mutta tänään teenkin poikkeuksen. Lähden tapaamaan kohta asiakasta keittiöliikkeeseen ja iltapäivällä valmistelen sisustusluentoani rakennusmessuille. Illalla sitten pääsen tapaamaan ystäviäni ja herkuttelemaan ruokabileiden merkeissä, namnam!

4 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Täällä hurja remontti käynnissä, kaikkea sinun tarrat saavatkin aikaiseksi. Ihania ovat!
Ilona

Taina kirjoitti...

Hehhee, kuvien perusteella tulossa tosi kaunista!

Anonyymi kirjoitti...

Upeat tarrat, nuo lampaat tosi söpöt ja sitten vielä tuo kuumailmapallo, voih mihin sen nyt laittaisi! Jos vaan itse keksit kotona paikan olisi tosi mukava nähdä tulos. Muutenkin siitä tarrasta tulee "myyvempi" kun näkee sen ympäristön siinä.
Terv.Vakkarilukijasi

Taina kirjoitti...

Heippa vaan vakkarilukija ja kiitos kommentistasi! Iloisena voin nyt kertoa, että näet uusimmassa postauksessani Balloon tarran livenä Ilonan ihanassa kodissa :)