keskiviikko 13. helmikuuta 2013

blogin uudistusta


Varmasti jo huomasittekin, että olen hiukan tuunannut blogini ulkoasua. Kevättä kohti kun mennään, kaipasin jotain raikastusta. Sävyt ovat vaaleammat ja tekstityyppi simppeli. Lisäksi tuosta sivun oikeasta reunasta löytyvät napit, joista pääsee suoraan facebook- sivuilleni sekä SisustusTainan kotisivuille ja verkkokauppaan.

En ollut edes tiennyt/muistanut, että minulla on ollut tuollainen Lukijat -lista, jossa voi siis liittyä lukijakseni. Se on ollut vaikeassa paikassa sivun aivan alareunassa ja siirsin sen nyt hiukan paremmin näkyviin. Tervetuloa siis liittymään blogini lukijoiksi kaikki halukkaat!

Ja sitten vielä kotisivujen verkkokaupasta... Olen kaikessa hiljaisuudessa päivittänyt verkkokauppani Muut Tuotteet - osiota. Käykääpä kurkkailemassa, mitä sieltä löytyy. Haeskelen koko ajan uusia juttuja ja lisäilen niitä aina, kun jotain kivaa löytyy.

Edelleenkään minulla ei ole sivuilla verkkopankkipainikkeita, vaan maksut hoidetaan ihan vanhanaikaisesti. Katsotaan jatkossa, onko ostoskorin ja verkkopankkimaksun lisääminen ajankohtaista tai tarpeellista. Toistaiseksi kuitenkin verkkokauppatoiminta on pienimuotoista ja näin pärjäillään...

Nyt vielä hetki remonttikohteen suunnittelua ja sitten kokkaamaan suolaista pannukakkua, joka on meidän perheen suosikki!

4 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Taina, luin vähän aikaa sitten kivan jutun sinusta Meidän talo -lehdestä;-)

(Tavattiin Ilonalla, muistat ehkä...)

Taina kirjoitti...

Kiitos Leena, kyllähän mä sut muistan oikein hyvinkin ja käyn kurkkailemassa blogiasi silloin tällöin :)

Puttipaja kirjoitti...

Ihanalle näyttää ja tervetuloa takaisin lämmöstä.Minäkin nyt sitten lukijaksesi sujahdin;)
Ilona

Taina kirjoitti...

Kiitos Ilona <3 Huolellisesti olinkin piilottanut aiemmin tuon lukijalistan, hih!