keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Sisustustarroista vielä

Tämä uutuustarra tulee myyntiin heti,
kun se on hinnoiteltu

Hauska pituusmitta lapsille

Olen niin noiden tarrojen lumoissa, että niistä riittää juttua varmaan vielä pitkäksi aikaa. Uusin tulokas mallistoon on tuo kylppärin tarra, joka tulee mukaan mallistoon heti, kun se on saanut valmistajalta hinnan. Ja leveydeltään se tulee olemaan lähes 60 cm ja väreinähän löytyy kaikki värikartan värit.

Jos minulla olisi pienempiä lapsia, olisi tuo pituusmitta lasten huoneen seinässä taatusti, on se vaan niin hellyyttävä. Ja niin montaa muutakin tarraa olisi kiva itse testata, mutta loppuvat nuo seinät kesken. Ajattelinkin siksi järkätä jotain kampanjaa, että kun asiakas lupautuu lähettämään minulle valokuvan sisustustarrasta aidossa ympäristössään, saa hän siitä tilattaessa kivan alennuksen. Mutta palaan tuohon kampanjaan vielä lähemmin.

Ympäristöään katselee nyt jatkuvasti sillä silmällä, että voisikohan tuostakin kauniista esineestä tehdä tarran. Ja tämä sama tauti on tarttunut mieheenikin, eli meillä on nyt hauska uusi yhteinen harrastus, hehee! Jos teille lukijoillenikin tulee mieleen aiheita, joista haluaisitte teettää sisustustarran, laittakaa vain viestiä sähköpostiini, niin koitamme kehitellä toiveiden mukaisen tuotteen.

Mutta nyt päätyön kimppuun, eli suunnittelemaan vanhaa kaunista hirsitaloa. Mukavia talvipäiviä teille kaikille toivottelen!

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Tarrakirjaimet, jollain hauskalla fontilla vois olla kivoja =) Noi kuvat, missä tarroja näkyy autenttisessa ympäristössä on tosi kivoja! Ne saa omat ideat heräämään. Kivaa päivää =)
-Enna

Taina kirjoitti...

Kiitos Enna ideasta, täytyypäs tuumailla. Ja tosiaan yritän koota kuvia, missä tarrat ovat osa oikeaa sisustusta.

Ilona kirjoitti...

Tuo vaahtokylpy houkuttelee kyllä. Kiva odotella uusia tarramalleja:)
Ilona