maanantai 21. tammikuuta 2013

Koivun runkoja ja bathroom sisustustarra


Mustat koivun rungot
ja musta keittiö ovat tyylikäs pari.


Hopeinen bathroom tarra
johdattaa kylpyhuoneeseen.

Melkoista vilskettä on ollut SisustusTainan facebook -sivulla viikonloppuna arvonnan tiimoilta. Todellakin sosiaalinen media näytti voimansa, kun pienessä ajassa tuli lukijoita sivuille yli sata henkilöä lisää ja julkaisuani jaettiin omille ystäville yli 150 kertaa. Arvonta on siellä ensi lauantaihin asti menossa, joten sinne vain osallistumaan, jos käytät facebookia.

Ylhäällä kuvaa Oululaisesta kerrostalokodista, jossa mustat Koivun rungot -sisustustarra näyttää todella tyylikkäältä mustan kiiltävän keittiön parina. Myös runkojen ja oksien sijoittelu on oikein onnistunut... Ja nyt en ole suinkaan itse ollut asialla kiinnityspuuhissa.

Meidän kodin uusin tarra on tuo Bathroom pesuhuoneen ovessa. Hopeinen menee kivasti tuohon liukuoveen, kun oven kehykset ja jakolistat ovat saman sävyisiä.

Anteeksi, että tämä bloggailu pyörii nyt näiden sisustustarrakuvien ympärillä... Mutta koittakaa kestää, kyllä tämä innostus jossain vaiheessa tästä vielä laantuu, heh!

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Sun tarrat on tosi kivoja!! Mulla ei ole vielä yhtään minkäänlaista tarraa kotona, en oikein tiiä mihin laittaisin. Aina välillä kattelen huushollia "sillä silmällä", mutten ole keksinyt paikkaa, kun ei ole sellasia suoria maalattuja seiniä. Lasten huoneiden oviin vois olla kiva laittaa jotkut, täytyypä tuumailla. Joku angsti-tarra teinien oveen... =D

Taina kirjoitti...

Kiva kuulla Heli! Keksi vain angstitarran aihe, me kyllä toteutetaan ;)