torstai 31. tammikuuta 2013

Moderni Raita räsymatto ja Fontit sisustustarra

Koirankin on kiva tepsutella
puuvillamaton päällä

Hauskat isot fontit sisustustarra.
Kirjaimia ja numeroita saa tilattua
yksitellen.


Uusin tulokas verkkokaupassani on moderni Raita -räsymatto. Ja tiettyhän sitä piti myös testata kotona. Hankin 250 cm pitkän maton kodinhoitohuoneeseen, värinä musta/beige/valkoinen. Minun matossani on perinteisesti ihan hapsut, mutta sitä saa myös kantattuna versiona ja siitä on olemassa viisi kivaa sävyä ja todella paljon kokoja. Mikä parasta, on matto valmistettu Suomessa.. Ja nyt pitää vanhan koiran tassukin paremmin kuin paljaalla laattalattialla.

Uutuutena sisustustarramallistoon tuli hauskat fontit, joita joku ehti täällä blogissa jo toivoakin. Kirjaimia saa siis tilata yksitellen ja yhden kirjaimen tai numeron koko on 27 cm, eli ihan kirjekuoressa tulee perille edullisella toimituksella. Verkkokauppaan tuo sujahtaa heti, kun saan hinnan.

Hauska idea olisi laittaa vaikkapa kodin eteiseen kaikkien siellä asuvien perheenjäsenten nimien alkukirjaimet sommitelmaan ja käyttää myös & -merkkiä, joka mallistosta löytyy myös. Hmmm... olisikohan tuotakin siis kokeiltava, hih! Ja aion laittaa jatkossa myös muita fonttityyppejä mallistoon. Ideoita kauneimmista fonteista otetaan siis mieluusti vastaan.

Nyt suunnittelemaan toimivaa ja kaunista kodinhoitohuonetta, vessaa ja pesuhuonetta idylliseen vanhaan maalaistaloon. Tärkeintä on säilyttää talon vanha henki uudistetuissakin tiloissa.

Lumista loppuviikkoa teille jokaiselle!

1 kommentti:

Taina kirjoitti...

En tiedä näkyykö teidän muiden koneilla, mutta ainakin tässä kotikoneella muutaman sanan kohdalla kirjoituksessani on linkki mainoksiin, joita en sinne todellakaan halua. En tiedä miten nuo voisi estää. Onko kellään teistä tietoa?