lauantai 8. joulukuuta 2012

Kotisivut


Tunnelmia itsenäisyyspäivän vaellukselta

Eilen avautui SisustusTainan upouudet kotisivut. Ne ovat mielestäni selkeät ja kauniit. Ammattilainen loihti uudet sivut, mutta mikä parasta, pystyn niitä itse nyt päivittämään haluamallani tahdilla. Sivuilta löytyy yllärinä myös verkkokauppa, johon palaan myöhemmässä vaiheessa, kunhan asiat vielä hiukan menevät eteenpäin ja selkiytyvät. Käykäähän kurkkaamassa uusia sivuja täältä.

Yläkuvissa on hiukan tunnelmia itsenäisyyspäivän vaellukseltamme. Olen ollut koko lapsuuteni ja nuoruuteni oikea hevostyttö ja raahasinpa miehenikin talleille seurustelumme alkuaikoina, hih. No nyt olimme sitten verestämässä muistoja neljän tunnin vaelluksella upeissa maisemissa Rautalammilla elämysten kartanolla. Karautimme oikein laukatkin ja välissä herkuteltiin kodassa pataruokaa ja muurinpohjalettuja. Ihana päivä oli ja mukavat muistot jäi. Eikä tämä varmasti tähän jää, on ne hevoset vaan niin ihania!

Tänään lähden tuonne hulinaan vähän ostamaan joululahjoja ja poikkean Toivolan vanhalla pihallakin, jossa on luvassa joulutunnelmaa ihanassa miljöössä kojuineen ja puoteineen.

1 kommentti:

Ilona kirjoitti...

Ihanat uudet sivut ja niin odotan verkkokaupan ihanuuksia. Varmasti muistorikas päivä takana, sen voimalla jaksaa siirtää taas vuoria;)
Ilona