sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Tunnelmaa

Tämä kuva on Äänekosken
hautausmaalta.

Piti ihan heti tulla teille näyttämään tunnelmia meidän eiliseltä illaltamme. Tunsimme itsemme todella tervetulleiksi Ystäviemme luo, jossa meitä odotti kertakaikkisen upea kattaus, tunnelmallinen koti ja pihapiiri sekä herkullinen illallinen.

Olen itse nyt vierailun tiimoilta ihan intoa täynnä, sillä juttelut ystäväni kanssa saivat minut miettimään hiukan uusia tuulia yritykseeni. Kerron niistä myöhemmin, jos uudet ajatukset saavat enemmänkin tuulta purjeisiin...

Pojatkin olivat hyvin luovia ja rakensivat meille aikuisille upean Halloween -radan. Täytyy sanoa, että he alkavat olla tuossa lajissa jo aikamoisia kauhun taitureita! Loppuillan poitsut ottivatkin sitten ilon irti perheen poreammeessa.

Nyt vielä ystävän kanssa kuntoilemaan, niin on taas akut täyteen ladattu ja jaksaa arkista aherrusta!

4 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Ihana oli viettää iltaa kanssanne, aina yhtä kivaa. Pojat vetivät tosiaan melkoisen radan tällä kertaa lävitse, oikein jännittää mitä keksivät seuraavaksi:)
Ilona

Marica kirjoitti...

Kauniita kuvia. Kattokruunun valo ja lintu... loistava tunnelma. Tehkää siitä tauluja ja eikun myyntiin. Voisin ostaa sitten yhden :)

Heli kirjoitti...

Ilonan kotona näyttää ihanalta! Ja on tosi iso onni ja rikkaus, kun on tuollanen ystäväperhe kenen kanssa olla "vuoroin vieraissa".

Odotan innolla, mitä uusia tuulia olet keksinyt. Ja hei, mulla on edelleen sun sähköpostiin vastaamatta...... vastausta tulee, kun vain saan aikaan. =)

Taina kirjoitti...

Tuohan olisikin Marica loistava idea, laitetaan harkintaan:)

Ja Heli, kiva olisi tietää kuulumisistasi, kun ei sulla ole enää blogiakaan.

Ja Ilona: kohtahan mä oon taas teillä:) Kivaa!