maanantai 12. marraskuuta 2012

Parvekkeen uudistus

Parveke remontin aikana

Parveke uudistuneena

Tämä veden sävy on niin kaunis

Olohuoneeseen jatkettiin
parvekkeen ilmettä

Viikonloppuun mahtui niin paljon monenmoista. Lauantaina aamusta ajelin Ilonan luokse, jonne Sateenkaarentaa putiikki oli siirtynyt päivän ajaksi popup-kaupan muodossa. Tein sieltä ihanan löydön, josta kerron lisää myöhemmin. Tämän löydön myötä kodinhoitohuoneemme tulee kokemaan muodonmuutoksen, huoh! Voi minua, kun yksi pieni ostos saa aikaan kokonaisen remontin.

Ilonan luota ajelin asiakkaan luokse, vaikka koitan välttää kaikin keinoin viikonlopputöitä. Halusin kuvata kuitenkin uudistetun parvekkeen kunnon päivänvalossa (eikä tämä käynti siis tuntunut lainkaan työltä).

Kyseessä on kerrostalon suuri parveke järven rannalla, jonka asukkaiden kanssa ollaan tehty jo useampikin yhteinen projekti. Halusin tuoda sinne hiukan veden sävyjä ja raikkautta. Samaa sävymaailmaa tuotiin myös sisätiloihin, jolloin tilat sopivat keskenään yhteen. Nyt saakin partsikelejä tovin odotella, mutta onpahan sitten valmista, kun ensimmäiset auringonsäteet alkavat lämmittämään.

Lauantai-iltana meidän keittiössä kokkaili ja leipoi parhaimmillaan seitsemän henkeä. Valmistimme kaikenlaisia suussa sulavia herkkuja ystävien ja italialaisen vaihto-oppilaan kanssa. Herkuttelu jatkui sitten tietty isänpäivänäkin, kun valmistin mieheni siskon kanssa kahdelle iskälle kunnon maistuvan aamupalan. Isänpäivälahja omalle miehelle olikin tänä vuonna hiukan erilainen, josta kerron myöhemmin kuvien kanssa lisää.

Mukavaa viikkoa!

1 kommentti:

Leena Lumi kirjoitti...

Waude! Uskomaton muutos ja mikä veden äärelle paremmin sopikaan kuin valitsemasi värimaailma.

Niinpä;-) Kun jotain hankit siitä syntyy lumipalloilmiö. Minulle se tapahtui nyt kiitos kruunun, jonka ostin Riikalta. Mutta jo oli aikakin hävittää makkarista yksi juttu, jota mieheni on raahannut perässään kauan....

Oli hauska tavata sinut! Mukavaa jatkoa ja kivaa joulun odotusta.