perjantai 9. marraskuuta 2012

Paljastus

Kotona on jo pieni ripaus joulua :)


Nyt voisi olla hyvä aika paljastaa, millaisissa palavereissa olen tässä syksyn mittaan juossut. On siis varmistunut, että olen mukana suunnittelemassa yhtä messutaloa Jyväskylän asuntomessuille 2014.

Erityisen mukavaa on se, että suunnittelen tätä kotia ihan oikean viisihenkisen perheen kanssa, enkä esimerkiksi talotehtaan. Nyt tulee siis aidosti huomioitua asukkaiden arjen tarpeet ja vaatimukset. Minulla on sellainen, tunne, että me löydettiin asukkaiden kanssa yhteinen sävel jo heti ensimmäisellä tapaamisella.

Mutta koska nyt ollaan vasta hakemassa rakennuslupia, en paljasta talotehtaasta, talomallista tai muista yksityiskohdista sen enempää... Mutta voitte kyllä olla varmoja, että tulen täällä kertomaan tämän kivan ja varmasti välillä raskaankin projektin etenemisestä aina silloin tällöin.

Ja pitää vielä mainita, että olen todella iloinen, että nämäkin asuntomessuasiakkaani löysivät minut vanhan asiakkaani suosittelemina. Jos paha kello kuuluu kauas, niin kuuluu se hyväkin, hihii!

Meillä on huomenna oikein kokkausmaraton täällä kotona ystävien kanssa ja mukaan saadaan myös yksi italialaisvahvistus! Kerronpa siitä sitten tuonnempana... Mukavaa viikonloppua lukijani!

9 kommenttia:

Ira kirjoitti...

Onnea Taina isoon urakkaan! Ja niin se on, hyvä kello kuuluu kauas. Nimim. hyvin tyytyväinen asiakas

Heli kirjoitti...

Hieno homma, Taina!! Olet selvästikin tehnyt aiemminkin hyvää työtä!

Ja ihana on tuo pieni jouluinen juttu. Mä tänään koitan siivota täällä (taas..) ja laittaa ehkä myös pikkuisen jotain jouluvaloa jonnekin.... On aivan upea ilmakin, pakkasta ja pikkusen lunta, maa kuurassa... ah!! Ja mikä parasta, edessä on kolme vapaapäivää!!!

Ira kirjoitti...

Mahtava juttu! Olisikin unelmahomma päästä joskus toteuttamaan messutalon sisustusta...

Taina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Taina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Taina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Taina kirjoitti...

Kiitos Irat ja Heli kannustavista kommenteista :D

Ilona kirjoitti...

Niin hienoa! Olen kuullut tuon sinun hyvän kellon kilisevän kovin usein:)Kohta nähdään.
Ilona

Taina kirjoitti...

Oho, tulipas niitä omia kommentteja monta. Sitä se on kun puhelimella yrittää räpeltää, heh.

Kohta Ilona surautan popuppailemaan.