maanantai 27. elokuuta 2012

Testailua

Valkosipuli kukkii

Lisää valkosipulin kukkia

Kertaalleen leikattu orvokki uudessa loistossaan

Jossain siellä on sateenkaari

Lapselle tehtiin digitaalista kasviota
Kyllästytän teitä nyt näillä harjoitusotoksilla, hihii. Uusi kamera on siis hankittu ja kovasti koitan päästä perille sen kaikista hienoista ominaisuuksista. Päätin, että en täysautomaatilla kuvia ota, vaan teen ainakin jotain säätöjä aina käsin. Ohjekirjaa siis plarailen illat pitkät ja räpsin kuvia yhdestä ja samasta kohteesta useilla eri asetuksilla. Kai sitä hiljalleen jotain oppii...

Mutta tulihan sitä viikonloppuna muutakin tehtyä. Mökin varasto on nyt maalattu ja pientä hienosäätöä vaille valmis (kuvaa tulee myöhemmin). Myös kanttarellimetsässä pyörähdin pariin otteeseen ja taas löytyi satoa useita litroja. Tällä kertaa kiikutan saaliin vanhemmilleni, kun oma pakastin jo pullistelee.

Pääsin myös tosistoimiin kameran kanssa, kun lapselle piti tehdä digitaalista minikasviota. Olisihan sen lapsi tosin voinut tehdä ihan omalla kännykkäkamerallaan, mutta oli niin hyvä tilaisuus äidillä päästä pätemään uuden kameran kanssa, etten malttanut pysyä sivussa.

Ja vähän työasiaakin... Aikatauluista sen verran, että rakentajat ja remontoijat, jotka kaipaatte apua vielä tämän vuoden puolella, ottakaa kiireesti yhteyttä. Kalenterissa tilaa vain marras- ja joulukuulla.

Mukavaa elokuun viimeistä viikkoa meille kaikille!

3 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

kauniita kuvia onnistuit heti ottamaan...:)
Rakastan heinäseipäitä...tyhjiä, mutta, myös noita, joita kuvassa näkyy...:))

Ilona kirjoitti...

Ihanat kuvat, kyllä kannatti. Täälläkin taas kamerakuume nostaa päätään, hillitsen silti itseni....vielä;)
Ilona

Mervi kirjoitti...

Ihan pikkuisen olen kyllä kateellinen sun uudesta aparaatista... taidanpa minäkin laittaa haaveen toteutuslistalle ja muutaman euron säästöpossuun... :)

Ihania kuvia! Ja tosi hauska tuo Onnin koulutehtävä... Niilo keräsi kasvit ihan konkreettisesti viime vuonna.