keskiviikko 22. elokuuta 2012

Juttua Meidän Talo lehteen

Kuvaaja oli varautunut pilviseen päivään

Liitutaulutarrat kylmäkoneiden ovissa on
keittiön uusi juttu.

Kattausta päivän kuvauksiin

Tänään oli jännä päivä! Taitava tehokaksikko Ilona ja Hanne kävivät juttukeikalla kodissamme. Meidän Talo- lehteen on siis aikanaan tulossa tarinaa meidän rakennusprojektistamme kera ihastuttavien sisustuskuvien. Koti oli puunattu kuvauskuntoon ja jotain pientä oli hankittu ihan tätä päivää varten, kuten nuo kylmäkoneiden liitutaulutarrat. Osa tavaroista oli lainassa kuvausrekvisiittana (Kiitos Isku).

Kun ammattikuvaajan kuvia katsoo, näyttää nämä omat tuotokset aika nukkavieruilta. Olenkin jo pitkään harkinnut järjestelmäkameran ostoa ja tänään taidan tuon pitkäaikaisen haaveeni toteuttaa. Todennäköisesti päädyn Canonin EOS 600 D- malliin. Harjoittelen ensin kuvausta "peruspaketilla" ja mahdollisesti hankin myöhemmin myös laajakulmaobjektiivin.

Olisi ihanaa myös päästä valokuvauskurssille harjoittelemaan ihan perusasioita, opiskeluaikojen kuvauskurssista kun ei enää ole kuin kaukaisia muistoja. Hannea houkuttelimmekin Ilonan kanssa kurssin vetäjäksi ja ei hän heti ideaa tyrmännytkään... Täällä olisi kyllä yksi todella innokas oppilas!

Mutta nyt muutama tunti töitä ja sitten tämä tyttö ryntää kamerakaupoille!

1 kommentti:

Ilona kirjoitti...

Ihana päivä Taina takana, kotisi on ihan valtavan kaunis ilman lainatavaroitakin:) Saapa nähdä saadaanko Hanne houkuteltua meitä kouluttamaan.
Ilona