maanantai 2. huhtikuuta 2012

Uusi työkalu

Uusi Appleni
Vaihdoin pari viikkoa sitten työkoneeni uuteen. Tässä onkin ollut hurjasti opettelua, kun käyttöjärjestelmä on aivan uusi minulle. Siirryin siis Windowsista Mac:iin, jota on kovasti kehuttu ainakin niiden keskuudessa, jotka työkseen käsittelevät kuvia. Hiljalleen olen oppinut koneen ominaisuuksia ja olen ollut kyllä tähän asti todella tyytyväinen.

Plussaa Applen koneessa on myös kiva ja tyylikäs ulkonäkö sekä tuo suuri näyttö. Eipä tarvitse enää pieneltä ruudulta tihrustaa kuvia. Niin ja vaikka kyseessä on pöytäkone, ei mukana ole mitään suurta keskusyksikköä, vaan se on näppärästi tuolla litteän näytön sisällä.

Viime aikoina olenkin tehnyt monta hankintaa yritykselle (laitteita ja ohjelmia), joka on tietenkin kallista puuhaa... Nyt vain peukut pystyyn, että koneet ja ohjelmat kestävät pitkään ja haukkuvat ajan saatossa hintansa.

Täällä näyttäisi nyt siltä, että takatalvea pukkaa... Toivottavasti aurinko armas kuitenkin pian taas ilmestyy ja tuo kevätmielen!

2 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Hieno on :)! Mulla onkin ollut reilu näyttö jo jonkin aikaa... on NIIN paljon mukavampi olla koneella kun näkee ihan oikeasti. Apple on outo mullekin mutta eiköhän nuo systeemit opi nopeasti, eivät niin ihmeellisiä ole.

Pyryä ilmassa... aurinkoa siis odotellaan takaisin!

Irmastiina kirjoitti...

Varmasti muikavampaa tehdä töitä, kun on kunnon työkalut!

Lunta tuli meillekkin!