keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Höyhenet pöllyää

Valaisin omalla paikallaan parven portaiden alla

Lähikuva höyhenvalaisimesta
Meillä pöllysi eilen höyhenet. Kampaajani oli tehnyt ihania kattovalaisimia tavallisista riisipaperilampuista, joihin oli kiinnittänyt silkkipaperia. Mietimme myös, että höyhenistäkin tulisi kiva valaisin... Heti kampaajalta päästyäni marssin Tiimariin ostamaan pussikaupalla valkoisia höyheniä ja Anttilasta halvan riisipaperivalaisimen.

Ja illalla meillä tosiaan pöllysivät höyhenet, kun kiinnitin niitä liimalla valaisimeen. Lamppu pääsi parven portaiden alle, jossa se palaa yövalona hiukan vielä pimeää arastelevalle pojallemme. Ja voi kuinka pehmeä valo siitä tuleekaan.

Höyheniä jäi vähän yli, joten niistä aloitin tekemään kransseja ikkunaan. Täytyy tosin käydä hakemassa höyheniä lisää, kun pääsi tuossa innostuspuuskassa jo loppumaan. On se kumma juttu, kun jotain saa päähänsä, niin se pitää toteuttaa HETI, silläkin uhalla, että kaikki muut tärkeämmät tekemiset saavat odottaa. Mutta minkäpä sitä luonteelleen voi, hihii!

Kuin sattumalta tämä postaus sopiikin hyvin pääsiäiseen... Iloista Pääsiäistä siis kaikille! Itse ihmettelen pääsiäisen viettoa tänä vuonna Venäjän maalla.

2 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

No nyt on sulkasato ja upea sellainen, tosi kaunis toteutus. Idean taidan napata kokeiltavaksi helmikanan sulkia olisi hirveä määrä. Ihanaa matkaa sinne rajan taakse ja vappua odotellessa!
Ilona

Anna G kirjoitti...

Hei,

Hassua, ihan samaa ideaa olen ollut aikeissa toteuttaa :) Sain jätesäkillisen höyheniä verhoilijaystävältäni, ja niistähän oli heti päästävä jotain tekemään! Blogissani kuvia pääsiäisen tuotoksista! Hauska tuli sinun valaisimesta!