lauantai 21. tammikuuta 2012

Vuoristorataa

Uuden renderöintiohjelman testailua

Tämä viikko on ollut yhtä vuoristorataa... Välillä on tullut hyviä uutisia ja sitten taas huonompia. Työrintamalla oli tuttuun tyyliin kova kiire ja hoidinpa yhden kirpparipöydänkin siinä sivussa vasemmalla kädellä.

Jos aloitetaan huonoista uutisista, niin minua harmittaa vietävästi se, että hyvä ja pitkäaikainen yhteistyökumppani poistuu Jyvässeudulta. Sen mukana menetän myös hyvät suhteet liikkeen työntekijöihin. Palvelu on ollut aina ensiluokkaista ja joustavaa... No, ehkä saan  tehdä heidän kanssaan yhteistyötä jatkossakin toisen katon alla... kukapa tietää. Asioilla on aina tapana järjestyä.

Hienoja uutisia sain eilen koulusta, jossa olimme kuuntelemassa arviota pojan pärjäämisestä. Ihan äidin korvia punoitti kuunnella niitä kehuja. Mutta kyllä poika onkin ollut ahkera ja tunnollinen koululainen ja on saanut myös tosi hyvän open.

Ja sitten eilen illalla sain viimein toimimaan mieheni avustuksella uuden renderöinnin testiversion. Renderöintihän tarkoittaa sitä, että 3D-kuvia muokataan sen avulla valokuvamaisemmaksi. Nyt minulla on 30 päivää testata ohjelmaa ja tehdä päätös, ostanko sen omakseni. Ja arvatkaapa vain, mitä olen koko tämän aamun tehnyt, hihii!

Mutta nyt koneen edestä lenkille mars! Mukavaa Viikonloppua!

3 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Mikä sen suloisempaa äidin korville onkaan, kun kehut lapsen koulusta.♥
Onnea teille!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Mielenkiintoiselle näyttää uusi ohjelma. Kaunista on siis odotettavissa koteihin ja paljon. Lapsesta saa olla niin ylpeä, ihanaa olla äiti!
Ilona

Riikka kirjoitti...

Kiitos Taina tsempityksestä. :)
Mukavaa viikonloppua!

Riikka