sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Mylläystä

Makuuhuone ennen uudistusta
Makuuhuone remontin jälkeen
Joulu on nyt siivottu kaappiin ja koti näytti aika "avaralta", kun kaikki koristeet ja kuusi lähtivät. Marssinkin heti Plantageniin ostamaan uusia muratteja ja kukkivan orkidean täydentämään tyhjää kotia ja muistuttamaan kevään tulosta.

Nyt loppiaisena olen innostunut mylläämään täällä kotona oikein kunnolla. Tein työhuoneestani myös vierashuoneen... Tajusin nimittäin eräänä päivänä lenkillä, että meidän isossa vaatehuoneessa ja myös työhuoneessani on ihan liikaa käyttämätöntä tilaa ja se pitää hyödyntää. Siispä tuumasta toimeen.

Tyhjensin työhuoneen säilytyskalusteen tavarat vaatehuoneeseen hyllyille ja säilytyskorikkoihin ja lahjoitin kalusteen mieheni harrastushuoneeseen, josta taas kannoimme tilalle rautasohvan uudistuneeseen vierashuoneeseen. Samalla kalustejärjestys muuttui myös ja tekstiilit ja... Heh, niinhän se on, että pieneksi ajatellusta muutoksesta voi loppujen lopuksi kasvaa aika valtava.

Yllä olevat kuvat ovat kuitenkin yhdestä työprojektistani, josta laitan tuonnempana lisää kuvia ja juttua. Oma vierashuone kuvataan sitten, kun se on kokonaan valmis. Eli kun ompelijani on saanut tekstiilit ommeltua ja muutama valaisin on hankittu.

Talvikin on sitten vihdoin tullut ainakin meille! Nauttikaahan lumesta ja pakkasista!

1 kommentti:

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Kuulostaa ihanalle muutokselle, kevät on siis todellakin tulossa!
Ilona