tiistai 8. marraskuuta 2011

Jouluisia juttuja

Takapihan syystunnelmia

Ensimmäiset jouluvalot on nyt viritelty, hihii. Yritän malttaa joulukoisteiden kanssa vielä hetken, mutta viimeistään kuun lopulla kaivelen ne esiin, koska pidämme ystäväperheelle pikkujoulut ja silloin pitää joulun tunnelmaa olla talo täynnä.

Olen myös ostanut jo muutaman joululahjan, kun sopiva sattui kohdalle. Ja eipä sitten tarvitse tehdä kiireessä niitäkään hankintoja... Jää enemmän aikaa fiilistellä joulun tunnelmaa. Juuri joulun valmisteleminen on ihanaa aikaa.

Mutta paljon olisi töitä tehtävä vielä ennen joulua. Tällä hetkellä teen ihanaa työtä. Suunnittelen uudisrakennusta asiakkailleni, joiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo monta kertaa aiemminkin. Olen suunnitellut heidän nykyistä kotiaan pikkuhiljaa, joka siis menee piakkoin myyntiin. Tosi mukavaa, kun tuntee heidän tyylinsä jo ennestään ja saa nyt suunnitella koko kokonaisuuden... Kodikasta ja tunnelmallista tulossa!

Muistuttelen vielä, että SisustusTaina löytyy nykyään myös Facebookista. Ja uusille asiakkaille tiedoksi, että työjonoa on kertynyt pitkälle ensi vuoteen, joten kannattaa varailla suunnitteluaikaa ajoissa.

Aurinkoisia syyspäiviä kaikille!

2 kommenttia:

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Oi miten kaunis terassi, niin odotan pikkisjoulusteluja. Toivotaan, että lumi sataisi maahan ja saataisiin tunnelmoida kunnolla!
Ilona

Irmastiina kirjoitti...

Ihana asetelma teranssilla.
Kyllä se joulu alkaa meillekkin pikkuhiljaa hiipiä...ei voi mitään...☺