perjantai 11. marraskuuta 2011

Valoa valoa

Ruokatilan valaisin ja uusi jalkavalaisin

Tämä marraskuu on ollut masentavan pimeä kuukausi. Vaikka en pidäkään erityisesti talvesta ja pakkasesta niin nyt toivoisin jo lumen tulevan. Se toisi valoa pimeyteen ja samalla vähän joulun tunnelmaakin. Joudun ajelemaan paljon iltaisin ja tällä hetkellä tuntuu, että märkä tien pinta syö auton ajovalotkin.

Meillä poltellaan iltaisin aina takkaa ja pieniä tunnelmavaloja sekä usein kynttilöitäkin. Uusin valaisinhankintani on tuo kuvassa näkyvä kamerajalkainen valaisin. Mielestäni se on tosi kaunis. Kuvan otin harvinaisena marraskuun päivänä, kun aurinkokin näyttäytyi.

Viikonlopun ohjelmassa on ainakin ensimmäisten joulupiparien leivonta, tämä oli poikani toive. Lisäksi tietysti juhlistetaan isiä sunnuntaina! Mukavaa isänpäivää siis kaikille!

5 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Upea tuo ruokailutilan valaisin...☺

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Aika kaunistus, tarkoitan molempia valaisimia ja kuvia, aurinko tekee tunnelman satuimaiseksi.
Hyviä piparin leipojaisia!
Ilona

Heidi kirjoitti...

On todella ihana valaisin! Tulin nyt miettineeksi, miten itse sopeutuisin marraskuun pimeyteen nain monen vuoden jalkeen, tai milta lapsista tuntuisi, koska he ovat kayneet Suomessa vain kesalla...
Toivon ihania lumisateita teille mahdollisimman pian!

Taina kirjoitti...

Hei Heidi, oletko koskaan ajatellut tuoda lapsia suomeen talvella, esimerkiksi jouluna? Voisi olla heille elämys nähdä lunta ja tuntea pakkanen... Ja sinuakin olisi tietty kiva nähdä :)

Heidi kirjoitti...

Kyllaha tytot ovat kyselleet, etta milloin mennaan jouluna Suomeen... Ehka sitten kun ovat vahan isompia. Ajatus tuntuu nyt aika mahdottomalta, pitaisi hankkia kamalasti vaatteita ja mihinka me edes mahdutaan talla porukalla! Kesalla voi olla mokilla ja ulkona, paljon helpompaa liikkua ja tehda kaikenlaista. Talla hetkella vaan ei budjetti salli tulla oli sitten kesa tai talvi :(