maanantai 31. lokakuuta 2011

Ihania verhokankaita

Kangaslöytöjä Habitaresta

Viikonloppu sujahti vauhdikkaasti. Lauantaina olin Vehoniemellä antamassa laatoitusvinkkejä innokkaille rakentajille ja remontoijille. Melkeinpä muuten sitten kuskailin lasta kavereiden synttäreille, joita sattui peräti kolmet samalle viikonlopulle. Kaksissa juhlissa oli Halloween teema ja pitihän meidänkin hommata pojalle hurja viikatemiehen naamiaiasu juhlia varten, hih.

Viime viikolla saapuivat ensimmäiset ihanat kankaat, jotka löytyivät tämän vuoden Habitare-messuilta. Väreinä ajatonta pellavaa sekä pinkkiä, mustaa, luumua ja kauniita ajattomia kuoseja. Kummasti työhön tulee uutta puhtia, kun saa uusia materiaaleja käyttöönsä.

Tällä hetkellä teenkin mielenkiintoista projektia... Asiakkaanani on sama perhe, joille tein yritykseni ensimmäisen työn vuonna 2004. Tuolloin tekemääni pintasuunnitelmaan he ovat edelleen tyytyväisiä, mutta koska kivitalon seinät kaipaavat hiukan korjausta, päivitetään kodin värityksiä ja tekstiileitä samalla. Tosi mukavaa, että on tällaisia pitkään kestäviä asiakassuhteita. Nyt siis töihin... Mukavaa alkavaa marraskuuta kaikille!

2 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Onkin varmasti mukavaa, kun tunnet jo asiakkaasi ja suurinpiirtein ainakin tiedät mistä he pitävät...☺

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Ihanat syysvärit, herkullisia. Pikkujoulutkin lähestyy, jei!
Ilona