maanantai 15. elokuuta 2011

Vierashuone

Tässäpä tämä meidän pikkuruinen vierashuone, joka on siis entinen mökin sauna. Huone on tosi pieni ja sinne mahtuu juuri ja juuri tuollainen 120 cm leveä runkopatjasänky ja yöpöytä, joka on seinään ruuvattu hylly. Mutta oikeastaan muuta sinne ei tarvitsekaan mahtua, koska sen on ajateltu tulevan vain nukkumakäyttöön. Sängyn alla tosin on säilytystilaa rottinkikoreissa... sieltä löytyvät lapsen lelut ja sarjakuvakirjat.

Seinät ja katon maalasimme valkoisiksi, tiiliseinään puhkaistiin aukko, jotta huoneeseen pääsee kulkemaan suoraan mökin tuvasta (aiemmin sinne pääsi vain ulkokautta) ja huoneeseen tehtiin laattalattian päälle uusi puulattia, joka käsiteltiin vaalean harmaaksi puuvahalla. Halusin tilaan paljon vaaleutta ja muutenkin raikkaat värit, jotta lopputulos ei olisi pienessä huoneessa tunkkainen.

Ja hyvinhän siellä nukuttaa... päiväunet ja yöunet on testattu.

6 kommenttia:

Wilhelmiina kirjoitti...

Kaunis on huone ja niin valoisa :) On ilo tulla vieraaksi kun tuntee , että vieraista välitetään ja niitä varten laitetaan kaunista .

Heli kirjoitti...

Nätti on!! Valkoinen on niin paras väri, tekee tilavammaksi.

Irmastiina kirjoitti...

ihana vierashuone ja juuri riittävän iso...☺

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Ihana lopputulos, ensi kesänä kannan tavarat sinne jo keväällä niin ennätän vierailemaan, vaikka vielä jäiden ollessa järvessä. Saadaanko teidät kylään kuitenkin jo loppukuusta, täällä kuumeisena odotellaan...
Ilona

Taina kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteistanne! Ja Ilona: Aivan varmasti loppukuusta nähdään!

Heidi kirjoitti...

Tosi kiva pieni huone!