keskiviikko 3. elokuuta 2011

Lomamuistoja


Ihana ja rentouttava loma on nyt takana. Etupäässä oleskeltiin mökillä... saunottiin, uitiin, kalasteltiin ystävien ja perheen kesken. Keräsin myös litroittaina mustikoita, vadelmia, kanttarelleja ja oman maan mansikoita. Tuntuu, että mitä enemmän tulee ikää, sitä innokkaammin hyörin metsässä marja-aikaan. Tänäkin iltana ryntään töiden jälkeen mökin takana kasvavien vattupuskien kimppuun. Pakastin pullistelee jo, hih!

Vähän tehtiin hommiakin, mutta mukavia sellaisia. Jalassauna ja vierashuone mökillä ovat nyt viimeistä piirtoa myöten valmiita. Saunottua tulikin oikeastaan joka päivä ja vierashuoneessa nukuin viime yön ihan testatakseni tunnelmaa ja hyvin uni maittoi. Niistä laitan kuvia sitten vaikkapa seuraavaan postaukseeni.

Vähän vauhdin hurmaa mahtui lomaamme myös. Kävimme hurvittelemassa Särkänniemessä... Me vanhemmat lähinnä yritimme pysyä kahden pikkupojan vauhdissa mukana. No täytyy tunnustaa, että pienen suostuttelun jälkeen lähdin kokeilemaan Viikinkilaivaa ja kylläpä se ottikin vatsan pohjasta, huih!

Nyt on siis akut ladattu ja täydellä innolla kohti syksyä ja uusia haasteita!

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanaa loppukesää sinulle!

ps. Toinen lomaviikko vasta menossa...☺

Heli kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Lomasi kuulostaa niin ihanan rentouttavalta.. kaikki muu paitsi Viikinkilaiva!! Hitsi, menin siihen vissiin viime kesänä enkä kyllä enää ikinä mene.. ei kestä suolet, ei. Ja ennen se oli mun lempparilaite.. Huomaan todellakin tulleeni vanhaksi, kun mun pää (ja maha) ei kestä enää yhtään noita kieputtimia!!

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Ihania lomamuistoja talletettavaksi syksyn varalle. Ihanan tunnelmallisesta saunasta kuvia odotellessa.
Ilona