keskiviikko 10. elokuuta 2011

Meidän mökkisauna

Jalassauna kuvattu talvella alkuperäisessä kunnossaan


Jalassauna uudistuneena
 Tässäpä nyt esittelyssä meidän mökin uusi sauna, jonka ostimme kevättalvella. Toukokuussa teimme pohjatyöt ja kesäkuussa saimme saunan paikalleen, jolloin aloitettiin sisustustyöt. Juhannuksena sitten kylvettiin ensimmäisen kerran ja kylläpä nautinkin saunan löylyistä ja tunnelmasta.

Seinät ja katot käsittelin mustalla Sauna Arcticilla, jossa on ihana hohde pinnassa. Lauteisiin ja lattioihin tein itse sekoituksen mustasta ja valkoisesta saunavahasta. Halusin sävyksi tumman harmaan ja hyvinhän se onnistuikin. Saunassa on nyt hiukan sellaista savusaunan tunnelmaa, jota sinne hain.

Pientä tunnelmallista sisustustavaraa ja matot hankin Sateenkaarentaa -putiikista (http://www.sateenkarentaa.fi/), tuolit ja korit Iskusta sekä kankaan seinätauluun Decostore Vallilasta. Kuvia klikkaamalla näet pikkukuvat hiukan suurempina.

Niin ja mies halusi vielä lisätä, että portaatkin ovat nyt kunnolliset portaat, eikä tuollaiset väliaikaiset rakennelmat kuin kuvassa näkyy, hih! Niin vain minunkin mieheni sai paljon aikaiseksi, vaikkei timpurin töitä juurikaan ole ennen tehnyt... Koskaan ei ole näköjään liian myöhäistä oppia uutta.

Vanhan saunan paikalle mökin yhteyteen teimme pikkuruisen nukkumasopen, josta kuvia ensi kerralla. Nauttikaahan vielä aurinkoisista kesäpäivistä!

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kivalta näyttää!!
Muistan miten kiva oli ekaa kertaa saunoa kun sauna oli valmis.. nyttemmin ollaan kyllä saunottu todella vähän (eikä kyllä aiemminkaan mitään kovia saunojia olla oltu), viimeksi sauna lämpesi kesäkuussa.....

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Ihana sauna, väri on ihan huikea. Hurja homma ja huonekkin on valmis. Ihana aloittaa ensi keväänä mökkikautta uusissa tunnelmissa.
Ilona