tiistai 7. syyskuuta 2010

Onnila, pesä ja tulevia...

Pian on aika laittaa mökkimme Onnila talviteloille, sillä se ei ole talviasuttava. Toisaalta se on joka syksy hieman haikeaa, mutta pimeät sateiset illat tekevät tehtävänsä ja tuntuu mukavalta siirtyä viettämään viikonloppuja välillä kotisohvallekin. Vielä muutama viikonloppu varmaan tehdään kuitenkin Onnilassa syyshommia ja poltellaan urakalla kynttilöitä.

Sänkymme viereen meidän pieni mies rakensi oman pesän pari päivää sitten. Tyynyjen sävyt näyttivät niin kauniilta yhdessä, että nappasin oikein valokuvan. Luumun sävyiset tyynyt ostin Habitaren reissulta (KLODesign). Pesässä kelpasi sitten syventyä Mauri Kunnaksen kirjoihin.

Tulevista jutuista sen verran, että torstaina 9.9 luennoin Pintavärin kutsuvierasillassa. Aiheena on: mitä sisustusta suunnitellessa tulee ottaa huomioon, värien vaikutus ja tämän päivän trendit. Sisustuskurssi on vuorossa sitten lokakuussa, mutta tämä tuleva kurssi on jo täynnä. Uusia ilmoittautumisia otan kuitenkin vastaan jo seuraavalle kurssille, jonka näillä näkymin pidän marraskuussa.

Mukavia Syyspäiviä! 


1 kommentti:

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Ihanan syksyistä, kauniitä värejä teidän pesässä!
Ilona