sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Mikä on tärkeää?


 
Viime viikko muistutti taas, mikä on elämässä oikeasti tärkeää. Oli kuumetta, kipuilua ja kolmiolääkkeitä. Selkäkipu lamautti niin totaalisesti, että pariin päivään ei mieleen mahtunut muuta. Nyt jo hieman hermosärky helpottaa ja  mietteet ovat taas aurinkoisia, kuten kelikin pitkästä aikaa.

Olen aina liikkunut paljon, joskus liikaakin, ja syönytkin terveellisesti, mutta ehkäpä vieläkin parantamisen varaa on. Ainakin rentoutumiseen on varattava aikaa hiukan lisää ja on oltava hetkiä, jolloin työjutut (vaikka yleensä mukavia ovatkin) voi unohtaa aivan totaalisesti. Kyllä terveys vaan on asia, jota täytyy arvostaa ja ylläpitää kaikin keinoin, sen muistan taas vähän aikaa...

Eilen illalla ja tänään innostuin kuvaamaan lisää mummolan vintin löytöjä ja syksyistä pihaamme. Niiden satoa yläkuvassa. Aurinkoa teidän kaikkien sunnuntaipäivään!

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Olet aivan oikeassa Taina!! Mikään ei ole niin tärkeää että terveytensä sille uhraisi, ei edes kiva työ.

Ihan näitä samoja asioita olen miettinyt niin että migreeniä vaan pukkaa ja hartiat on jumissa.. tosin mulla se työ on juuri se kompastuskivi mikä stressaa, kun en koe tekeväni sitä mitä tahtoisin. Ja stressistä varmaan sitten johtuu myös nää mun terveysongelmat.. tosin pahoin pelkään että tää ikäkin alkaa tehdä osansa.. =/

Hyvä tavallaan että tulee näitä pysähdyksiä että voi miettiä elämän arvojärjestyksiä uusiksi. Keho on niin viisas!!! Paranemisia sinulle!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Ihan mahtavia kuvia, niin kaunista! Oli ihana viikonloppu taas kerran ihan parhaiden ystävien seurassa, kiitos.

toivotaan, että kunto paranee nopsaan!
Ilona

Taina kirjoitti...

Kiitos kommenteista Ilona ja Heli. Pysähtyminen silloin tällöin on tosiaan vain hyvästä, tavalla tai toisella...