torstai 2. syyskuuta 2010

Habitare


Eilisen vietin Helsingin Habitare-messuilla. Minulla ei ollut mitään suuria odotuksia messujen suhteen. Ilokseni löysin kuitenkin muutamia todella kivoja uutuusjuttuja.
Ensinnäkin löysin aivan ihania efektitapetteja, joita haluaisin heti kokeilla johonkin kohtaan omaan kotiini. En vain tiedä, mistä hennoisin luopua ja laittaa tilalle tätä uutuutta. Suloisia sisustustarroja (yläkuvan tarra esimerkkinä) löytyi myös, joissa on vähän huumoria mukana. Sopivat hienosti vaikka lasten huoneeseen yksivärisen maalipinnan päälle tai miksei vaikkapa wc:n seinään.
Bongasin muutaman mattouutuudenkin... ihan kiva, että on tulossa paljon vaihtoehtoja nukkamatoille, joita on ollut markkinoilla todella pitkään. Valaisimista opin taas paljon uutta kyselemällä kaikenlaista alan ammattilaisilta. Paljon aikaa kului myös tuttujen kanssa rupatellessa... mikäs sen mukavampaa.
Nyt oikein puhkun sisustusintoa!

2 kommenttia:

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Hienoa, kannatti lähteä katselemaan uusia tuulia! Ihanan raikas tarra, vähän rikkoo jo rajojakin.
Ilona

Sentimental Journey kirjoitti...

Söötti tarra! :) Itsekin kolusin Habitarea tänä vuonna ihan urakalla. Hirveästi kuvia suosikeista löytyy täältä: sentimjourney.blogspot.com. Tervetuloa vastavisiitille!