perjantai 4. kesäkuuta 2010

Uudistusta lakkiaisiin


Koska tulevien ylioppilaiden ja muiden valmistuvien suuri päivä on huomenna, haluan esitellä teille kodin, jota petrattiin hiukan edustavampaan kuntoon lakkiaisia silmällä pitäen. Ja tokihan uudistuksesta on iloa asukkaille vielä vuosiksi juhlien jälkeenkin.
Hirsitalossa uudistettiin muutama seinäpinta levyttämällä ja tapetoimalla kauniilla tapetilla (sääli, ettei kuvissa kaunis kuvio tule esille). Myös tekstiilit uusittiin ja hankittiin pari uutta huonekalua vanhojen rinnalle.
Yläkuvassa on kuvia vanhasta ja alakuvassa uudistuneesta ilmeestä. Klikkaamalla kuvaa näet ne hiukan suurempina. Mielestäni lopputulos on oikein raikas ja asukkaat pitivät myös kovasti valoisasta lopputuloksesta.
Onnittelut kaikille valmistuneille!

5 kommenttia:

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Aika haasteellista on nuorentaa hirsipintaa. Todella raikastui koti. Kaunista!
Ilona

Nimetön kirjoitti...

Hei! Ihana muutos. Olis kiva saada kuvat isompina, kun ei näe kunnolla noin pienistä. ja tietoa vähän, että mitkä sohvat ja mistä ostettu ja hintaa yms. :)

Taina kirjoitti...

Klikkaamalla saat kuvat isommiksi. Sohvat ja nojatuolit ovat asiakkaiden vanhoja kalusteita ja rahit, tekstiilit, tv-taso, hylly, peili ja valaisimet uusia. Hintatietoja yms en blogissani julkaise.

Riikka kirjoitti...

Kovasti tuttu talo minulle ja täytyy sanoa, että muutos on upea :o) Kaunis ja raikas!

Taina kirjoitti...

Kiitos Riikka!