perjantai 28. toukokuuta 2010

Lomaa odotellessa...Välillä mietin, että onko tämä minun sisustusblogini muuttunutkin puutarhablogiksi. Nuo piha-asiat on nyt päällimmäisenä mielessä ja tulevat sitten tänne blogiin mukaan myös... Pieni rönsyily siis sallittakoon.
Meidän pihassa kukkii jo kirsikkapuu, jonka nappasimme tuosta mummolan pihapiiristä omaamme jatkamaan kasvuaan. Yläkuvan kirsikkapuu tosin kasvaa edelleen tuossa rehevässä mummolan puutarhassa. Nurmikon viheriöimistä odotan kärsimättömänä... Pää kallellaan etsin ensimmäistä heinän alkua ja varjelen multaa koiran ja lapsen tassuilta.
Kesälomakin siintää jo mielessä, mutta sitä ennen on vielä edessä monen monta sisustusprojektia, onneksi kaikki mukavia sellaisia. Iloista viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

oi että, uskon että tulee ihana ja juu puutarha ohittaa hetkittäin sisustuksen.
Toivon aurinkoa viheriöivälle pihalle!
Ilona

Heli kirjoitti...

Sadetta ainakin on nyt saatu pihoille että varmaan se nurmi sieltä alkaa kohta pilkistelemään.

Sulla taitaa olla kiva toi ammatti ja työ, aina mukavia projekteja. Se on hieno juttu kun saa tehdä työtä joka on mieleistä koko ajan. Vai onko sun työssä tylsiä hetkiä? (ihan siis mielenkiinnosta kysyn kun aina välillä mietin että tylsiä hetkiä on kaikissa töissä.. mutta onko välttämättä??)

Taina kirjoitti...

Moi Heli,

Kyllä tässä työssä on myös niitä tylsiä hetkiä, vaikka pääsääntöisesti ihan mukavaa. Mutta eipä taida sellaista työtä ollakaan, johon ei välillä leipääntyisi.

Tämä työ on myös yllättävän fyysistä, kun raahaan jatkuvasti laattoja, tapettikirjoja yms matskuja ympäriinsä.

Mutta enpä valita enenpää... Viihdyn työssäni kyllä hyvin!