maanantai 23. marraskuuta 2009

Taidetta Helsingissä

Vietimme mukavan viikonlopun mieheni kanssa Helsingissä. Muutimme sieltä takaisin tänne keski-suomeen jo vuonna 2003, mutta aina välillä on mukava käydä verestämässä muistoja.

Yövyimme tunnelmallisessa hotelli Palace Linnassa Lönnrotinkadulla. Hotellivalinta olikin oikein onnistunut vaikka paikka ei ollut entuudestaan tuttu. Sisustus oli hotellin yleisissä tiloissa jugend-henkinen, mutta huoneet oli kalustettu hyvin modernisti.

Kun kerran Helsingissä olimme, kävimme katsastamassa Ateneumissa myös Picasson näyttelyn. Tämä kun taitaa olla ainoa kerta, kun herran taidetta on näin laajasti suomessa esillä. Ja täytyy sanoa, että tuottelias kaveri on ollut kyseessä vaikka en ihan suurimmaksi faniksi julistaudukaan;)

Vähän ostoksia tehtiin myös ja Ikeakin tuli pikaiseen kierrettyä. Ja hyvä mieli tuli siitä, että ensimmäinen joululahjakin on nyt hankittu.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

3 kommenttia:

memmu kirjoitti...

Onpa ihanan näköinen hotelli! Me oltiin viimeksi Tornissa ja kovasti tykättiin siitä!

Picassoa pitäisi kyllä päästä katsomaan minunkin vaikken niin fani ole minäkään. Mutta tuskin tässä maassa toista vastaavaa mahdollisuutta tulee...

Mukava kuulla että teillä oli kiva viikonloppu! Antoisaa työviikkoa!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Kivalle kuulosti reissu, täältä perähikiältä katsottua fantastiselle!
Ilona

Heidi kirjoitti...

Kuulostaa silta, etta teilla oli mahtava viikonloppu! Joku tollainen parin paivan reissu meidankin pitaisi joskus tehda, vaan en ole ihan varma, mihin laitetaan kolmikko siksi aikaa... Olette onnellisessa asemassa, kun teilla on innokkaat isovanhemmat niin lahella!