perjantai 20. marraskuuta 2009

Laskuri

Olen ollut viime aikoina laiska ja voisinpa väittää, että vähän kiireinenkin, joten kommentointini löytämissäni ihanissa blogeissa ovat jääneet vähälle. Tämän olen tietysti huomannut myös siten, että omaan blogiini tulee nykyään kommentteja harvakseltaan muutamaa aktiivista ystävää lukuun ottamatta;)

Mietin, että onkohan blogillani kuitenkin vielä lukijoita ja laitoin eilen sivulleni laskurin. Ja heti aamulla huomasin, että kävijöitä oli ollut, eli en sepittele näitä juttujani ihan turhaan. Kiva juttu ja iso kiitos lukijoilleni!

Joulua laitan kotiini hiljalleen... mieheni yrittää toppuutella ja saada minut odottamaan koristeideni ja valojeni kanssa joulukuuhun, mutta kun en malta!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

11 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Kyllähän täällä käydään! Kauniit lyhdyt kuvassasi!

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Kyllä minäkin täällä käyn ;)

Mä olen kuunnellut joululauluja jo monta viikkoa! Koristeet laitan heti kuun lopussa, tulis vaan lunta niin pääsis fiilikseen!

Tuula kirjoitti...

Pari, kolme kertaa viikossa tulee käytyä kurkkaamassa blogiasi.
Hyvää viikonloppua ja mukavaa joulun odotusta!
t. Tuula

Kirpsu kirjoitti...

Täällä ihan vakkaristi piipahtelen. Kivoja juttuja ja ideoita täällä

memmu kirjoitti...

Vakioasiakas minäkin... :) Hiljainen sellainen useimmiten tosin. Mutta toisaalla onneksi kuuluu+näkyy enempi!

Valoja ja koristeita saa jo laittaa... tällä hetkellä etenkin valot piristävät kummasti ja tuntuu että enempikin voisi olla tässä harmauden keskellä. Radio Novan jouluradiota olen kuunnellut ja fiilistellyt kynttilän valossa... joulua on mukava odottaa, vaikka pitempäänkin :).

Mukavaa viikonloppua!

Haapioaho kirjoitti...

Minä ainakin pistäydyn luonasi vieraisilla aina kuin mahdollista, laiskaksi vaan olen herennyt, eikä tule oikein mihinkään kommenttia jätettyä...

Hih, hauskaa, että muillakin jo joulu kutkuttelee mielen päällä ;)! Minä muutamat valot jo virittelin ja tunnustan, tänään kuunneltiin ensimmäiset joululaulut...

Ihanaista viikonloppua sinule Taina:)

Taina kirjoitti...

Voi kiitos kommenteistanne! Oli iloinen yllätys, kun tulin juuri viikonloppureissulta Helsingistä ja kävijöitä ja kommentteja oli tullut paljon sinä aikana. Minäkin käyn kurkkimassa teidän blogejanne, mutta en tosiaan aina jätä kommenttia.

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Ihan jo joulun tunnelmissa täälläkin ollaan, miehet ei ymmärrä naisten hössötyksiä.
tunnelmallista viikkoa!
Ilona

Heli kirjoitti...

Minäkin käyn täällä kaikki päivityksesi lukemassa! Mukavaa on seurailla vanhan ystävän elämää!

Tämä internet on siitä kiva, että eipä mekään varmaan olis välttämättä enää koskaan missään muuten tavattu.. samoin miten uskomatonta, että olen nykyisin yhteydessä myös Heidin kanssa, ja hänet taisin löytää sinun blogisi kautta.. tai hän löysi minut..

Joka tapauksessa linjoilla ollaan, vaikken minäkään kovin usein kommentoi!

Niin ja älyttömän ihanat nuo lyhdyt, olen ihan heikkona lyhtyihin!!

Taina kirjoitti...

Moi Heli! Kiva kuulla, että sinäkin vierailet täällä säännöllisesti, samoin kuin minä sinun blogissasi.

Tosiaan tämä blogimaailma ja fb on mahdollistanut sen, että on löytänyt ystäviä vuosien takaa ja yhteyden pitäminen on helppoa vaikkapa maapallon toiselle puolelle. Tunnelmallista joulun odotusta!

Anonyymi kirjoitti...

Minakin kayn aina lukemassa ja kuvia ihastelemassa, kun olet paivittanyt blogiasi! Viime aikoina on kylla ollut sellaista hulinaa, etten ole paljon kommentteja jattanyt, saati omaa blogiakaan paivitellyt ahkerasti, mutta surffailen blogeissa kahvikupillisen verran joka paiva! Sen takia minakin laitoin laskurin, kun tuli sellainen tunne, etta lukeeko naita hopinoita edes kukaan ;)