lauantai 14. marraskuuta 2009

Kiitokset!

Kiitokset kaikille sisustuskurssille osallistuneille! Päivä oli oikein onnistunut ja mukana oli innokkaita rakentajia, remontoijia ja muuten vaan sisustuskärpäsen puraisemia.

Olen itse nyt vakuuttunut siitä, että kotona pienelle porukalle pidetty kurssi antaa sekä kurssilaisille, että myös vetäjälle enemmän kuin kolkossa luokkatilassa esitelmöinti suurelle väkijoukolle. Materiaaleja, valoja ja kalusteita voi esitellä heti paikan päällä, eikä tarvitse tyytyä pelkkiin kuviin.

Ihan innosta puhkuen alan miettimään jo seuraavan kurssin järjestämistä. Mutta sen aika on sitten joulukiireiden jälkeen ensi vuoden puolella.

Kiitokset myöskin ystävälleni Ilonalle, joka on kirjoittanut ja kuvittanut kaksi aivan lumoavaa kirjaa: Willa Sukka ja 112 ruutuikkunaa. Kirjojen kuvat ja teksti tempaavat mukaansa ihastuttavalla tavalla (yläkuvat napattu kirjojen sivuilta).

Vaikka itse olen selkeän tyylin ystävä, löysin kirjoista heti monta ideaa, joilla tuon ripauksen rönsyilevää romantiikkaa kotiani kaunistamaan. Myös puutarhaan löytyi vinkkejä, joka onkin meillä ensi kesän projekti. Kirjoja saa tilattua omaksi http://www.sateenkaarentaa.fi/ Suosittelen!

Nyt leppoisaa lauantaita kaikille!

2 kommenttia:

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Olen varma että sinun koti jo itsessään lumosi kurssilaiset, muusta puhumattakaan.

Kiitos sanoistasi ja niin tiedän sinun olevan tämän ihanan alan ammattilainen!

Ilona

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mielta Ilonan kanssa, kodissasi kayneena tiedan, etta se on mahtava paikka tallaiselle kurssille. Kiva kuulla, etta paiva oli niin onnistunut, olisinpa ollut mukana!