tiistai 2. kesäkuuta 2009

Kesälaitumille

Perheen miehet ovat jo kirmanneet kesälaitumille... Itse pakerran täyttä päivää vielä reilun kuukauden ennen kolmen viikon lomaani.

Eskarin kevätjuhla oli hellyyttävä ja ainakin äidillä silmäkulmat kostuivat haikeista lauluista. Meidän Onni sai toimia juhlan juontajana ja hienosti se menikin pienestä jännityksestä huolimatta. Onni totesi juhlan jälkeen, että olo on yhtä aikaa onnellinen ja haikea. Toisaalta riemu lomasta ja toisaalta surku yhden mukavan aikakauden loppumisesta.

Viikonlopun hellepäivät istuttelin vielä viimeisiä kesäkukkasia mökille ja poltinpa nahkanikin samalla. Kyllä tuo auringon teho yllättää joka kesä. Mukavia kesäpäiviä kaikille lomalaisille ja työssä vielä ahertaville!

4 kommenttia:

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Istutukset rehottaa oikein antaumuksella, kaunista. Odottelen teitä lauantaille, ihanaa on saada koko porukka kesävieraaksi.
Ilona

PrinsessaTrio kirjoitti...

Kauniita istutuksia sinulla...

Kristiina kirjoitti...

Ihana just tuo kärrynpyörä...
Niin aina siellä päättäjäisissä on sellainen outo haikeus. Jotain loppuu ja jotain alkaa. Meillä poika lopetti ala-asteen ja on sillä sitten vähän isompi eli se kuuluisa teini! Kaksi teini-ikäistä jo on,ja vanhin pääsi ysiltä eli jännittävä nähdä mihin jatkossa...

memmu kirjoitti...

Ihanaisia kukkia ja muuta... tuo kärrynpyörä etenkin. Mansikkapenkin olen ajatellut minäkin laittaa... jos tässä suinkin vielä ehtii.