lauantai 6. kesäkuuta 2009

Loman tarpeessa

Sisustaminen on ihanaa ja nautin työstäni kovasti, mutta tässä vaiheessa kesää alkaa jo loma siintelemään mielessä. Vuosi on ollut rankka, koska rakensimme talon ja lomat jäivät väliin.

Onneksi arjesta löytyy aina pieniä juttuja, jotka auttavat jaksamaan. Kuten eilen, kun raahauduin töistä kotiin vasta iltakahdeksan jälkeen... Mieheni oli grillannut valmiiksi lohta ja bataattia vuohenjuustolla. Annos oli niin herkullisen näköinen (ja makuinen), että siitähän piti nappaista kuva.

Tänään varmasti myös arjen kiireet pysähtyvät, kun pyyhkäisemme ystävien luokse rantakalakeitolle ihaniin kesäisiin maisemiin. Mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Ihanan näköinen annos. Olipa kiva,että miehesi oli laittanut ruokaa. Mun mies laittaa ruoan joka päivä,mutta huomenna ajattelin tehdä jotain kivaa myös itse. Pizzapohja multa on jo tilattu,sen mieheni kyllä täyttää. Nyt kun sain hampaan paikattua,voi olla jo kivempi syödäkin.
Ihanaa lomaa!

-TIINA- kirjoitti...

Oi mikä ihana annos!!! Täytyykin kokeilla tuota joskus itsekin, meillä kun tuota bataattia syö kuopus allergioista johtuen...

Oikein nautinnollista lomaa!!!

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Ihanaa ystäväiseni saada sinut kylään ja miehesi tuntien hän taitaa tehdä teillä ruokaa usein.
Ilona

Mervi kirjoitti...

Voi Taina, nauti noista hetkistä... meillä Isäntä harvemmin laittaa ruokaa mutta säiden salliessa onneksi toimii kesäkokkina riittävän usein :).

Ihana annos!!! Nam!

Nia kirjoitti...

Herkullisen näköinen ateria :)