maanantai 25. toukokuuta 2009

Kesähäitä

Elokuussa kaksi ystävääni menee naimisiin, eli ihania juhlia tiedossa. Toinen kesän morsiammista on mieheni sisko ja hänelle saan toimia kaasona ja olla mukana järjestämässä näitä juhlia. Luvassa on juhlintaa ja herkuttelua italialaisella teemalla.

Viikonloppuna pidimme ensimmäisen suunnittelupalaverin ja käytiin ihastelemassa tulevaa hääpaikkaakin. Paikka on vanha idyllinen maalaistalo, jonka navettaan on entisöity upeat tilat juhlien viettoa varten. Myös pihapiirin kauniit ladot ovat käytössä juhlien ajan. Enpä juuri tunnelmallisempaa paikkaa kesähäiden vietolle voisi kuvitella.

7 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Ihanaa,pääset häihin. Harmi kun meidän suvuissa ei kukaan mene naimisiin tai sitten häät ovat tosi pieniä... nO parit yo-juhlat ja rippijuhlat kuitenkin ja ne jo tuottaa minulle pukeutumisongelman.

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Jee nyt näyttää lupaavalle, en ole saanut jätettyä kommenttia sinulle moneen päivään, ihan vieroitusoireita. Olisiko ihampaa kuin tervantuoksu keväisin. Paikka näyttää satumaiselta ja varmasti upeat juhlat tulossa.
Ilona

Taina kirjoitti...

Juu, joku vika tässä blogissa varmaan ollut, kun mullekin herjannut ihmeellisesti ja blogger ollut pois käytöstä. Toivottavasti kommenttien lähetys nyt onnistuu normaalisti.

PrinsessaTrio kirjoitti...

Ihana paikka...meidät on vihitty aikoinaan navetan ylisillä, ja paikka oli ihan täydellinen....

Hanna kirjoitti...

Oi kuulostaapa ihanalta, ja näyttää!! Häät on niin ihania juhlia ja varsinkin kesällä!

Nia kirjoitti...

Todella kaunis ja idyllinen paikka! Varmasti hienot ja tunnelmalliset häät tulossa :)

memmu kirjoitti...

Häät on aina mukavia... mekin pääsemme juhannushäihin, ystävämme päättivät 18 vuoden ja 4 lapsen jälkeen virallistaa liittonsa. Aika ihanaa! Juhannusaattoa juhlimme siis Keurusselän rannalla, kesähäissä, lapset ja aikuiset :)!