maanantai 18. toukokuuta 2009

Mökkeilyä
Mitä lämpimämpää ulkona on, sitä vähemmän tulee vietettyä aikaa tietokoneen ääressä ja nämä blogin päivityksetkin harvenevat.
Avasimme viikonloppuna mökkikauden. Meillä on sellainen pieni ja vaatimaton saunamökki, jossa vietämme tiiviisti kaikki kesät. Mökillä ei ole sähköä, juoksevaa vettä tai telkkaria, mutta se on silti mielestäni maailman paras paikka. Ja ehkäpä juurikin siitä syystä, että siellä voi unohtaa nämä tietoyhteiskunnan velvollisuudet edes hetkeksi...
Sisustus mökillämme rönsyilee enemmän kuin täällä kotona ja yksityiskohdat ei ole ihan viimeisen päälle mietittyjä... mikä toisaalta tekee siitä kodikkaan. Pääväreinä mökillämme on välimeren sininen ja vaaleanpunainen ihan sulassa sovussa.
Tänä viikonloppuna kuokin kukkapenkin uuteen uskoon, haravoin ja istuttelin sireeneitä. Pojat laittoivat veneen vesille ja kävivät kalassakin, mutta jäivät tällä kertaa ilman saalista.
Nyt on taas energiaa aloittaa viikon työt!4 kommenttia:

PrinsessaTrio kirjoitti...

Juuri tuollainen täytyy mökin ollakki...ei mitään turhia hienouksia... Kauniin näköinen paikka.

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

voi, täällähän rentoutuu ihan katselemalla. Ihana on tuo teidän piilopaikka ja ihania hetkiä olemme mekin päässeet siellä viettämään.
Ilona

Kristiina kirjoitti...

Mökillä olo useinkin rentouttavaa,ainakin silloin kun ei tarvitse jännittää,että kuka tippuu laiturilta. Meillä lapset tippuneet ja pelastoimenpiteitä suoritettu pari kertaa. Nykyään pikkupojat pelastusliivit päällä koko ajan

Nia kirjoitti...

Yhdyn samaan mitä PrinsessaTrio sanoi. Tuossa se tunnelma yhtyy ja kaikki arkinen unohtuu. Pääsee nauttimaan luonnonrauhasta ja veden liplatuksesta.

Mökkeily <3