keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Taidetta seinille

Meidän 6 v poikamme alkaa olla lopen kyllästynyt viettämään illat ja viikonloput raksalla. Onhan se ihan ymmärrettävää, kun mielekästä tekemistä on vaikea keksiä sen kaaoksen keskellä.

Eilen taas maalailin terassin kaiteita ja otin pojalleni tussin mukaan matkaan ja kehotin maalaamaan seinille... Hän katsoi silmät pyöreinä: "Mutta eihän niin saa tehdä!"

Nyt saa! Riemu oli suuri, kun annoin hänelle luvan taiteiluun keittiön kiintokalusteiden alle suoraan seinään. Pari tuntia hujahti aivan huomaamatta ja molemmat olimme tyytyväisiä. Yläkuvassa nuoren herran Mars Mission- taidetta.

5 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Oi miten hienon teoksen hän on seinälle piirtänyt! Niin sitä saa persoonallista jälkeä aikaan:)

Hanna kirjoitti...

Hih! Tosi hyvä idea! Eipäs tullut itselle mieleen antaa lapselle kynää käteen kun rakennettiin, olisi varmasti käynyt urakointi itseltä paljon helpommin, kun lapsellakin olisi mielekästä tekemistä..

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

voin melkein nähdä pikkumiehen tohinalla piirtelemässä ja niin äidin maalailemassa
Ilona

memmu kirjoitti...

Mahtavia piirroksia! Tuommoisia on hauska joskus löytää seinältä kun vuosien päästä keittiötä ehkä remontoidaan... kivoja muistoja!

Miimu kirjoitti...

Ihanan piirustuksen on poika taiteillut. Pitänee muistaa sitten itsekkin ottaa tusseja mukaan kun joskus rakennusprojekti alkaa. =)Mainio idea.