perjantai 7. marraskuuta 2008

Joulu mielessä

Olen jouluihminen ja normaalisti aloitan kodin koristelemisen jo aika varhaisessa vaiheessa. Tämä joulu on poikkeus, koska odottelemme uuden kodin valmistumista. Edelleen jännittää, pitääkö suunniteltu aikataulu... viimeistään kuun lopussa olemme varmaan viisaampia, kun tämä vuokrasopimus on väliaikaisesta asunnosta irtisanottava.

Pidän erityisesti kynttilöistä ja erilaisista herkistä valoista. Värivalot saa minut voimaan pahoin. Myös hopea ja pieni kimallus sopii mielestäni jouluun. Punainen ei suinkaan ole ainoa joulun väri. Esimerkiksi valkoisen ja hopean yhdistelmä on todella tyylikkään jouluinen, ehkäpä vielä ripaus pellavaa mukaan.

Eilen illalla joulutunnelmissa piti jo testailla miltä tuollaiset minilamput näyttävät kauniissa lyhdyssä ja ihanan tunnelmallinen siitä tuli. Hankin noita lyhtyjä ison ja pienen Sateenkaarentaa-liikkeestä ja niille on uudessa kodissa jo paikka mietittynä lamppuineen päivineen.

Mukavaa viikonloppua lukijani ja muistakaahan isiänne sunnuntaina!

4 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Huomenta Taina :)

Onpa kaunis lyhty ja kivasti sopivat nuo minivalot sen sisään. Joulua on mukava odottaa ja valmistella, odotusaika on melkein mukavampaa kuin itse joulu. Ja mitä aikaisemmin aloittaa, sen kauemmin voi odotuksesta nauttia... ;)

Mukavaa Isänpäiväviikonloppua teillekin!!!

Taina kirjoitti...

Moi Memmu!

Olen samaa mieltä, että odotus ja valmistelu on varmaan parasta aikaa. Sitä on joskus jouluna niin vaikea rauhoittua oikein kunnolla, vaikka haluaisikin ja sitten se h-hetki onkin jo ohi.

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

odotan että pääsette muuttamaan ja niinhän se menee että yksi kauneimmista koskaan meillä liikkeellä olleista lyhdyistä päätyy teidän kotiin.
ilona

Nimetön kirjoitti...

Valkoinen ja hopea<3 Ne kuuluvat meidänkin jouluun!