maanantai 14. toukokuuta 2012

Kesän projektit

Nykyinen mökkikeittiö

Äitienpäivä ja koko viikonloppu hujahti rakkaalla mökillämme. Sain ihanan itse tehdyn kortin lapselta halauksen kera ja pienen lahjankin sekä tietty maittavan aamupalan. Olen tosin aamun virkku, joten ihan hereillä kuuntelin miehen ja lapsen puuhailuja mökkikeittiössä äitienpäivän aamuna.

Kesämökin olemme rakentaneet vuonna 2004 ja tähän asti olemme pärjänneet ilman sähköä. Nyt kuitenkin tulimme siihen tulokseen, että sähköt laitetaan. Suurin syy tähän on se, että saamme viimein jääkaapin sisälle. Kaasujääkaappi kun on turvallisuussyistä säilytetty kuistilla. Ja tämähän tarkoittaa myös sitä, että keittiö täytyy uusia jääkaapin myötä myös, hihii. Yläkuvissa pari kuvaa keittiöstä nykyisessä kunnossaan. Muutaman viikon päästä toivottavasti esittelen toisen näköisiä kuvia.

Eikä kesän projektit tähän lopu. Kotiin pitäisi tehdä puuliiteri, jonka osat jo valmiina odottelevat pihamaalla ja myös mökille tehdään kunnon varasto entisen lahonneen tilalle. Meillä varastona onkin mökillä ollut aikoinaan tontille jäänyt kalamaja, joka on nyt siis tullut tiensä päähän ja päätyy luultavasti juhannuskokkoon.

Pikkuprojekti on myös kuistien käsitteleminen mökillä. Sen aloitimmekin jo eilen ja olen tosi tyytyväinen Tikkurilan uuteen kelonharmaaseen sävyyn. Kuisteista tuli kuin uudet. Harmi vain, että käsittelyaine loppui kesken kaiken ja jouduimme jättämään hyvin alkaneen työn puolitiehen.

Mutta nyt jaarittelut saa jäädä ja lähden ajelemaan työjuttujen perässä Leivonmäelle. Aurinkoista viikkoa!

3 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihana keittiö!

Meillä edellisessä mökissä ei ollut sähköjä ja olin kovaan ääneen sitä mieltä, että mökillä ei sähköä tarvitse.
Nyt on "uusi" mökki ja sähköt, enkä ymmärrä miten ilman sähköä voisi tulla toimeen....helpottaa elämää aika lailla...:)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ilona kirjoitti...

Jee, vihdoin pääset aloittamaan, ihana nähdä lopputulos:)
Ilona

Ilona kirjoitti...

Jee, vihdoin pääset aloittamaan, ihana nähdä lopputulos:)
Ilona