keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Ihana kevät!

Ensimmäiset kesäkukat

Uudet tuttavuudet

Pihapiirin kielorinne
Tämä kevät on kyllä ihanaa aikaa. Tekemistä on aivan valtavasti, mutta jostain vaan saa energiaa hoitaa kaikki hommat. Varmasti se on tuo aurinko, joka piristää mieltä.

Tutustuin tässä keväällä ystäväni innostamana kahvakuulailuun ja nyt olen aivan hurahtanut lajiin. Ostin pari omaakin kuulaa ja juuri äsken tein aamutreenin auringossa koiralenkin päälle. Eipä ole energisempää tapaa aloittaa aamu. Samalla ihastelin pihapiiriin nousevia kieloja ja ensimmäisiä kesäkukkaistutuksia. Myös salaatti on kasvamassa jo kovaa vauhtia.

Kesän lähetyessä näyttävät nämä blogipäivitykset harvenevan, mutta piipahdan täällä kyllä välillä, jos on asiaa. Tarkoitus olisi lomailla tuossa juhannuksen jälkeen 3-4 viikkoa ja palailla työjuttujen pariin taas heinäkuun lopulla. Kalenteri on täyttynyt syyskuulle, joten kannattaa ottaa pikapikaa yhteyttä, jos kaipailette sisustusapua syksylle. Tarjouskäyntejä teen tässä touko-kesäkuussa vielä normaalisti.

Toivottavasti näitä aurinkoisia päiviä on luvassa paljon lisää!

3 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kauniit kesäkukat!

Minäkin olen ajatellut, että ostaisin tuollaisen kahvakuulan, mutta toisaalta minulla on tuolla kaapin perukoilla jos jonkin näköistä käsipainoa sun muuta...luulempa, että kahvakuula tekisi niile hyvin pian seuraa...:)

Ilona kirjoitti...

Ihanat pinksut kuulat, niillä kelpaa heilutella:) Ihan mahtavaa on tuo kesä, se on jo niin kaikkialla.
Ilona

Mervi kirjoitti...

Ihania valkoisia kukkasia... minunkin pitäisi ehtiä kesäkukkakauppaan, josko tänä viikonloppuna.

Tästä se kesä alkaa... ihanan vihreää jo ulkona :)! Ja kohta omenapuutkin kukassaan...