sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Pakkaspuuhia

Pakkaspäivänä väsätty pitsimatto

Viimeiset löydöt Sateenkaarentaa- putiikista
En ole talvi-ihmisiä ollenkaan. Varsinkin nämä paukkupakkaset harmittavat. Nytkin kirjoittelen tätä blogiani kynsikkäät kädessä, kun ääreisverenkierto on niin huono ja aina vaan palelee. Luonto on toki kaunis näillä keleillä, mutta siihenpä ne hyvät puolet jäävätkin. Onneksi mennään kevättä, valoa ja lämpöä kohti.

Eilen ja tänään on täällä Keski-Suomessa ollut -30 asteen pakkasia ja ulkoilu on jäänyt koiran pikaiseen pissittämiseen. Niinpä on pitänyt keksiä muita puuhia. Eilen virkkasin pieneen vessaan tuolloisen pitsimaton valkoisista matonkuteista. Ihana tehdä tollaisia juttuja, joissa kättensä jäljen näkee niin pian... Matto valmistui muutamassa tunnissa. Ja nyt sormia syyhyttää tehdä lisää, hihii!

Eilen kävin myös viimeistä kertaa Äänekoskella Sateenkaarentaa- putiikissa. Tein sieltä vielä löytöjä, vaikkakin hyllyt olivat jo aika tyhjät, kun liike oli viimeistä päivää auki. Nuo yläkuvan lyhdyt olivat ihanat ja lähtivät matkaani. Ne löytävät varmaan paikkansa mökiltämme. Hiukan haikeaahan se on, kun Sateenkaarentaa- yritys vaihtaa omistajaa, mutta onneksi ystävyys Ilonan kanssa jatkuu ennallaan. Myöskin uusi blogi Ilonalta jo löytyy täältä, käykäähän kurkkimassa.

Onneksi huomenna on luvattu pakkasen hellittävän, silloin teen kyllä tosi pitkän lenkin.

3 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Nyt onkin ystäväiseni aika suunnata uusiin tuuliin, odotan jo uuden elämän ensimmäistä päivää jännityksellä. Lyhdyt on kyllä ihanat voin vain kuvitella kynttilän valon pehmeän tunnelmaan.
Tavataan pian ja kiitos tästä matkasta Sateenkaarentaa-puodin kanssa Teille molemmille!
Ilona

memmu kirjoitti...

Ihana tuo pitsimatto! Vielä minäkin sellaisen virkkailen... itse asiassa yläkerran vessaan sellainen sopisi mainiosti :).

Pakkaset alkoi jo ärsyttää... meidän talovanhus ei meinaa pysyä lämpöisenä ja lämmittäminen käy jo työstä. Pesukoneen putkikin jäätyi, sitä koitetaan sulatella.

Mutta kevättä kohti mennään... sitä odotellessa rupesin minäkin kirjoittamaan blogia :)!

Mukavaa viikkoa! Ihanaa että tänä aamuna oli paremmat lukemat pakkasmittarissakin :)!

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Kiitos Taina!
Todella kaunis on tuo mattosi, voi kun osaisi itsekkin. :)

Mukavaa viikkoa!