maanantai 27. helmikuuta 2012

Keittiön muutos

Keittiö ennen remonttia

Uudistunut keittiö

Yläkuvissa yksi viimeisimmistä valmistuneista projekteistani. Lapsiperheen keittiö koki täydellisen muutoksen. Ennen keittiössä oli erillisenä pikkuruinen kodinhoitohuone, joka oli todella epäkäytännöllinen. Uudistuksessa väliseinä poistettiin ja kodinhoitohuoneesta tuli osa keittiöstä. Pesukone ja kuivausrumpu piilotettiin liukuovien taakse, jolloin yleisilme pysyi siistinä, kun koneet eivät ole näkyvillä.

Myös pinnat ja koneet uusiutuivat ja kokonaisuudesta tuli asiakkaiden maun mukaisesti moderni ja tyylikäs. Kuvan oton jälkeen keittiöön valmistui vielä tyylikkäät mustat verhot täydentämään  ilmettä.

Meillä pojat lomailevat, mutta minä paiskin töitä. Tosin loppuviikosta aion minäkin hiukan irrottautua arjesta ja rentoutua kylpylässä. Mukavaa hiihtolomaviikkoa kaikille, jotka sitä saavat viettää!

5 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Rentouttavia loppuviikon päiviä, toivotaan ihania ilmoja!
Ilona

Nimetön kirjoitti...

Kaunis keittiö. onko työtasot kiiltävää mustaa laminaattia vai enemmän matta? Laatta sopii myös tosi hyvin. Se taitaa olla mattapintainen harmaa.. Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle.
Päivi

Taina kirjoitti...

Hei Päivi.

Tasot ovat aitoa mustaa kiveä. Laatta ei pääse kuvassa oikeuksiinsa... se on hiekan ja harmaan sekoitus ja siinä on hiukan kimateleva tekstuuripinta.

Nimetön kirjoitti...

Ok. Kiitos. Osaisitko neuvoa missä laattaa olisi myynnissä/nähtävillä. On tosi kaunis.

Taina kirjoitti...

Laatta on ostettu Vehoniemen laattamyymälästä, joka on valitettavasti lopettanut toimintansa täällä Jyväskylässä (myymälä löytyy kyllä Kangasalta). Mutta uskoisin, että saat mallin nähtäväksi myös Laatta Leeviin Jyväskylään. Laatan nimi on Spark Pearl 30 x 60 cm ja kyseisin laatan Laatta Leevissä tietää Juha-Pekka Virkkunen (Työskennellyt aiemmin Vehoniemellä).