perjantai 1. heinäkuuta 2011

Yhtä Juhlaa!Viime viikolla juhlimme mieheni kanssa 13. hääpäiväämme, jolloin sain maistuvan aamiaisen kuohujuoman ja mansikoiden kera. Samalle viikolle mahtui myös mieheni 40 v- syntymäpäivät ja juhannus, jota vietettiiin perinteisin menoin kokkoa poltellen ystävien seurassa. Juhannuksen kohokohtiin kuului myös kylpeminen uudessa saunassa, joka valmistui juuri juhannusaattona. Saunasta laitan kuvia tänne blogiini, kunhan se on viimeistä yksityiskohtaa myöten valmis ja tilatut tuolit ovat tulleet.

Tällä viikolla oli juhlinnan kohteena meidän lapsukainen, joka täytti jo 9 vuotta! Meno oli melkoinen, kun 8 pikkupoikaa valtasi kodin ja pihapiirin pariksi tunniksi. Olimme varanneet paljon ohjelmaa: Aarteen etsintää, kasvomaalausta, vesi-ilmapallojen heittoa, herkuttelua... Näin aika meni kuin siivillä ja nauru raikui. Meidän Onnin mielestä juhlat oli kaikkien aikojen parhaat ja se on pääasia!

Itse huhkin vielä pari viikkoa töitä ja sitten koittaa loma ihan täällä kotimaassa. Odotan sitä innolla... Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille!

3 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Onnea teille kaikille!!

Senni kirjoitti...

Ihanat synttärit ollut taatusti, mukavaa kun kesällä saa juhlia niin pääsee pihallekin temmmeltämään! :)
Onnea, onnea, onnea!!!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Huimaa menoa lasten juhlissa, onnea valtavasti Onnille!
Ilona