maanantai 15. marraskuuta 2010

Viikonloppuna

Kranssi


Limsakioskin mainoskyltit a´la Onni
 Lauantaina meidän perheen pojat oli elokuvissa ja minä käytin tuon ajan shoppailuun. Mukaani tarttui mm. punaisia ruusuja ja eukalyptuksen oksia, joista sitten illalla väsäsin tuollaisen helpon siron kranssin. Kasvien pitäisi säilyä pakkasessa hyvän näköisinä, mutta katsotaan kuinka käy. Ensimmäiset jouluvalot virittelin myös ja asensin ne ajastimella tuikkimaan joka ilta muutaman tunnin ajan.

Isänpäivää vietettiin perinteisesti. Aamulla isiä lahjottiin ja tarjottiin herkkuja, päivällä kävimme ravintolassa syömässä. Onni oli tehnyt hellyyttävän kortin, jonka rinnalla muut lahjat kalpenivat. Kortissa luki: "Meidän isi on hauska ja mukava. Meidän isi on paras isi isämaailmassa. Meidän isi on tärkeämpi kuin 100 euroa. Meidän isi sitoo mielellään perhoja. On mukavaa, kun isi pelaa minun kanssa".

Illalla Onni perusti sitten huoneeseensa limsakioskin, josta sai ostaa suun kostuketta. Eli se tarkoitti sitä, että pikkurahat isän ja äidin lompakoista siirtyivät lapsen lompakkoon ja vanhemmat saivat ravata yöllä vessassa useampaan kertaan. Mutta kyllä Pösön pamaus olikin oikein maistuva juoma (sitruunalimsaa ja omenamehua). Onkohan tuosta lapsesta kehittymässä pieni yrittäjän alku? Hih!

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihana, reipas Onni!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Kuulostaa hyvälle juomalle. Kauniin herkän kranssin olet puuhaillut ja ihana nähdä pitkästä aikaa, siis tervetuloa Pukkikselle!
Ilona