maanantai 8. marraskuuta 2010

Olohuoneen uudistus

Olohuone ennen

Olohuone jälkeen
Pitkästä aikaa esittelen teille taas yhden suunnittelemani kohteen ennen ja jälkeen. Tässä rivitalon olohuoneessa uudistettiin seinäpinnat, kaikki kalusteet, valaistus ja tekstiilit. Ja muutos on mielestäni aika suuri. Ja tietysti tärkeintä on, että kodin asukkaat viihtyvät uudistetussa olohuoneessaan.

Tämän syksyn osalta olen peruuttanut sisustuskurssit, koska selvästi alkava pikkujoulukausi verottaa osallistujia. Mietin ylipäänsä sisustuskurssien tulevaisuutta, kun tuo kurssien järjestely on niin aikaa ja energiaa vievää hommaa. Mutta ehkäpä keksin jotain uutta tilalle. Nyt mietintämyssy päähän!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Tulipa lämpöisen ja kutsuvan näköinen tuosta olkkarista! Tykkään noista valaistusjutuista kovasti. Itse tuskailen olkkarin ja aitan valaistuksen kanssa.. en keksi yhtään miten laittaisin valot, tosi hankalia kohteita molemmat!! Samoin verhot.. ihan liian vaikeita nekin, niinpä puuttuvat nekin yhä molemmista... Jotenkin nuo kaksi asiaa, valaistus ja verhot, on sisustuksessa ihan hirveen vaikeita!!

Johanna kirjoitti...

Todella kaunis olkkari. Tunnelma muuttu täysin ja nyt olohuone on kokonaisuus ja pienet yksityiskohdat täydentävät kokonaisuutta. Valaisimet tosi kauniita.

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Aika omaperäinen, valaistus on todella hauska, voin vain kuvitella miten hyvin siellä viihdytään.
Ilona