tiistai 20. huhtikuuta 2010

Tästä lähdetään

Tältä näyttää keskeneräinen pihamme tänään. Toukokuussa tilaamme mullat ja alkaa ahkera kasvien ja nurmikon istuttelu. Ihanaa saada vihdoin jotain valmista tuonne talon seinien ulkopuolellekin.
Koska nämä pihahommat vievät kaiken liikenevän vapaa-aikani, olen päättänyt pitää seuraavan sisustuskurssin vasta syksymmällä. Silloin pidän kurssin kotonani ja mahdollisesti myös Äänekoskella Sateenkaarentaa-liikkeessä. Ilmoittautumisia otan vastaan koko ajan (yhteystietoni löytyvät kotisivuiltani http://www.sisustustaina.fi/) ja ilmoitan ilmoittautuneille kurssin päivämäärän sitten hyvissä ajoin etukäteen.
Ja tulkaahan kaikki sankoin joukoin mukaan uuden Sateenkaarentaa-liikkeen avajaisiin Äänekosken keskustaan tulevana perjantaina!

4 kommenttia:

-TIINA- kirjoitti...

Tuosta on hyvä alkaa ;) Meilläkin takapiha pian sulana ja siellä odottaa ihana multavelli...hieman tasoitusta ja sitten heti nurmikkoa kylvämään.

Nimetön kirjoitti...

Siina teilla riittaa tyota koko kesaksi, mutta varmaan on tosi mukavaa laittaa omaa pihaa. Muista laittaa valiaikakuvia tyon edistymisesta tanne :)

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Upeaa haasteita täynnä koko piha, odottelen perjantaita!
Ilona

sirimi kirjoitti...

Kunnon suunnitelmilla pihan laitto on todella mukavaa. Pihatöitä tehdessä ja perennapenkkejä kunnostaessa rentoutuu, ja saa samalla uusia ideoita.