perjantai 30. huhtikuuta 2010

Ihana valo

Näin keväällä koti näyttää minusta kauniilta, kun aurinkoisina päivinä valo oikein tulvii sisään ikkunoista. Tietysti se saa näkemään myös likaiset ikkunat ja kaiken muunkin lian ja pölyn, mutta nautin silti. Innostuinkin nappailemaan lisää kuvia kodistamme aurinkoisena päivänä. Näet ne suurempana klikkaamalla kuvaa.

Kun aloimme suunnittelemaan taloamme, oli ensimmäinen ja tärkein kriteerini, että luonnonvaloa täytyy tulla riittävästi ikkunoista. Edellinen rivitaloasuntomme oli aika hämärä ja silloin ei kauniskaan sisustus pääse kunnolla oikeuksiinsa. Nyt ikkunat ovat niin suuret, että valoa todella riittää. Olohuoneen ja ruokatilan kohdalla ikkunat ovat molemmilla puolilla, joten valo kulkee läpi talon, pohjoisesta etelään.


Tänään näyttää kyllä aika harmaalta ja ankealta, mutta ei anneta sen latistaa vapputunnelmaa. Me saamme tänään odotettuja vappuvieraita ja huomenna viemme lapset tivoliin, satoi tai paistoi... Iloista Vappua kaikille!

4 kommenttia:

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Ihan mahtavaa päästä kauniiseen kotiisi ja mitä parhaimpaan seuraan. Juhlitaan vappua ja kevättä!
Ilona

Heli kirjoitti...

Teillä näyttääkin kyllä ihanan avaralta ja valoisalta! Mukavaa vappua, toivotaan hyviä ilmoja!

sanna kirjoitti...

Teillä nääyttää todella kuniilta ja valoisalta. Haluaisin nähdä lisää kuvia kotoanne ja jos saa toivoa niin isompina kuvina ;)

Taina kirjoitti...

Hei Sanna! Kuvia kotoamme lisää löytyy blogistani ainakin tammikuulta 2009. Innokkaana kuvailin, kun koti oli uusi.

Taina