keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Vanhassa vara parempi

Tältä työpöytäni näyttää lähes päivittäin. Värilastuja, kankaita, piirroksia, mattopaloja, kyniä, viivottimia, vesivärejä...

Mietinkin tuossa juuri, että teen edelleen paljon luonnoksia ihan perinteisesti piirtämällä. Vaikka olen saanut koulutuksen tehdä suunnitelmia hienoilla tietokoneohjelmilla, tuntuu kynällä luonnostelu jotenkin omalta jutulta. Ja monesti siinä ajassa, kun kone aukaisee ohjelmiaan, on yksi luonnos jo valmiina käsin piirretynä. Eli eivät ne koneet ihan kaikkea korvaa kuitenkaan, vaikka mainio apuväline ovatkin.

Nyt takaisin töiden pariin... Iloista pakkasviikkoa kaikille!

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Niinpä, itsekin olen töissä huomannut, että joskus koneista on enemmän harmia kuin hyötyä...
Sinun työ vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta ja nuo kuvat töistäsi (ennen ja jälkeen) on hurmaavia. Niitä voisi katsella enemmänkin.. Muutos on niin suuri, ja erinomainen! Olet kyllä todella taitava työssäsi!

Taina kirjoitti...

Kiitos Hanna kannustavista sanoistasi!

Heidi kirjoitti...

Me yritetaan paasta vihdoin keittioremontissa alkuun. Paa on taynna ideoita, mutta harmi vaan kun en itse osaa niita laittaa paperille! Ajattelin kayda muutamissa liikkeissa lahipaivina keraamassa lisaa ideoita. Hermot alkaa menna, kun tila loppuu vanhasta keittiosta ja kaipaan todella muutosta. Laitan sitten joskus niita ennen ja jalkeen kuvia blogiini!

Taina kirjoitti...

Onneksi Heidi on ammattilaisia, jotka laittavat ideasi paperille. Pääasia, että ideoita on. Tsemppiä projektiin!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Ihan varmasti ottaisin luonnoksen käsin piirrettynä, siinähän se tunnelma on. Kivaa odottaa tulevaa ja ihanaa viikonvaihdetta teidän populalle!
Ilona