tiistai 5. tammikuuta 2010

Mennyttä ja tulevaa

Vuoden vaihtuessa tulee mietittyä aina mennyttä ja tulevaa. Aika kuluu kyllä aivan hurjan nopeaan. 12 vuotta sitten sain opiskeluni päätökseen ja jos parin vuoden mammalomailu lasketaan pois, olen tehnyt jo 10 vuotta töitä sisustusalalla. Edelleen olen motivoitunut ja innostunut työstäni ja siitä suuri kiitos kuuluu mukaville asiakkailleni.

Vuodeksi 2010 tein ne perinteiset lupaukset syödä terveellisemmin, liikkua enemmän jne. Myös yritykseeni aion panostaa tänä vuonna paljon. Uusia mukavia juttuja on tulossa, joista kerron aina täällä blogissani. Tärkeää on varata myös aikaa vapaa-ajalle ja läheisille ihmisille, koska sieltä saan voimavarat työhöni.

Muistuttaisin tulevasta sisustuskurssista, jonka pidän lauantaina 6.2. Siihen voi ilmoittautua sähköpostilla tai soittamalla ja lisätiedothan löytyvät http://www.sisustustaina.fi/ Seitsemän ensimmäistä mahtuu mukaan!

Mukavaa Loppiaista!

12 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Hyvaa alkanutta vuotta!

Mietin tassa itsekin aivan samaa, siis kuinka vuodet vierivat ja aika kuluu nopeasti. Mulla tosin on kaynyt vahan toisin pain, eli olen ollut lahinna lasten kanssa kotona ja matkustellut, eika tyontekoon ole jaanyt aikaa ;)

Ihanaa kuulla, etta olet niin tyytyvainen tyohosi! Mina en vaan vielakaan tieda, mika musta tulee isona ja se alkaa nyt olla jo vahan ahdistava ajatus. Odotan edelleen jotain inspiraatiota...

Taina kirjoitti...

Kiitos Heidi. Hyvää alkanutta vuotta teidänkin poppoolle!

Kyllä se inspiraatio sieltä vielä tulee... Ja ihanaa, että olet voinut olla kotona, kun lapset ovat pieniä.

Anonyymi kirjoitti...

upea blogi! teidän kaunis koti vetää aivan sanattomaksi!!!! on meillä kyllä pitkälti sama maku. :) rakenteilla olevaan taloomme saan täältä varmasti vielä viime hetken ideoita, kunhan ehdin lukaista kokonaan läpi.
olisin kysynyt teidän ison vessan peilistä ja seinävalaisimista, mistä ovat ja mitä hintaluokkaa, jos muistat? tosi kauniit, itse olen mielessäni kuvitellut meille samanlaista kokonaisuutta. onko peilin kehykset hopeiset?
-Madde

Taina kirjoitti...

Kiitos Madde kauniista sanoistasi. Toivottavasti löydät vinkkejä kotiisi täältä blogistani.

Tuo iso peili on ihan kehystämössä teetetty mittojen mukaan. Muistaakseni hinta oli jotain 100-200 euron välillä. Kehykset ei ole aitoa hopeaa vaikka siltä kyllä näyttävät. Valaisimet olen tilannut W-popilta www.wpop.fi ja ne ovat oikeasti ulkovalaisimet, mutta sopivat mielestäni loistavasti myös wc:hen. Hinta oli muistaakseni alle 50 euroa/kpl

Toivottavasti näistä oli jotain apua sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

kiitos tiedoista! sain juuri luettua blogisi, eilen aloitin ja nyt luin viimeisen tekstin :). oli niin mielenkiintosta luettavaa että harmi kun luin jo kaikki :D.

joo wc:n lamput sopii kyllä tosi hyvin, en ois uskonu et ovat ulkovalaisimet :). ja peili kehyksineen on niin kaunis. pitääpä itsekin miettiä peilin teettämistä, eipä ollut tullut semmoinen vaihtoehto mieleenikään.

teidän kauniista takasta vielä, onko sen pinta ihan sileä vai onko vähän rosoinen? meillä nyt ajankohtasta tuo päättää ja olen alkanut kallistua sileään pintaan.

mukavaa sunnuntaita!
-Madde

Anonyymi kirjoitti...

olisiko muuten mahdollista saada tietoa, millaiset valaistukset teillä on keittiössä ja kodinhoitohuoneessa? olisi kiva tietää. eli mitä on kattovalaisimen lisäksi. onko kaappien ylä- tai alapuolella spotit tms.? kuvien kera ois tietysti huippu! :)
-Madde

Taina kirjoitti...

Kyllä tuo takka on melko sileä pinnaltaan ja siksi tietty helpompi pitää puhtaana.

Keittiössä meillä on upotetut halogeenit katossa työtason päällä katossa, kalustevälitilassa on led-valaisimet ja sitten vielä katossa erikseen yleisvalaisin. Khh:ssa on samat ledit yleisvalaisimien lisäksi.

Voisikin olla hyvä idea tehdä yksi postaus blogiini pelkästään meidän kodin valaistuksesta. Täytynee alkaa kuvailemaan... Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

valaistuspostausta odotellen :).

teillä on muuten sauna+kylppäri samantapainen ku meillä, tarkotan sitä lasia (seinä+ovi) niiden välissä. se on tosi kaunis!!!
ongelma on nyt se, että meidän saunassa huonekorkeus on 20 cm matalampi kuin kylpyhuoneen puolella, joten oisiko sulla jotain vinkkiä antaa, mitä siihen lasin yläosaan laittaa? ettei kylpyhuoneen puolelle näy saunan katon "sisukset" :D. meidän kylppärin huonekorkeus on 2,5m, koska ikkunoiden yläkarmit on 2,3 metrin korkeudella. saunaan tuo huonekorkeus on kuitenki liikaa.
kiitos paljon! tää stressaa nyt niin kovasti :)
-Madde

Taina kirjoitti...

Tuo saunan katon sivu näkyy sinne pesuhuoneen puolelle, joten sehän voisi olla laatoitettu samalla laatalla kuin ikkunan alapuolinenkin seinä. Näin minä varmaan tekisin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Taina! Vähän asian vierestä menee mutta pakko kysyä että mistä olet löytänyt ne upeat valkoiset ulkolyhdyt, jotka ovat teidän terassilla?

Taina kirjoitti...

Noita lyhtyjä myy tai on ainakin myynyt pari halpisliikettä Jyväskylässä (Tarjoustalo ainakin).

Petra kirjoitti...

Kiitos tiedosta :)