lauantai 6. syyskuuta 2008

Onnistunut Sisustuspäivä

Tältä näytti Ilonan olohuone syksyisissä väreissä. Poltettua oranssia oli tuotu tyynyillä, torkkupeitteillä ja liinoilla tuomaan lämpöä vaaleaan sisustukseen. Verhot olivat lähteneet kokonaan ikkunoista ja tilalla oli kauniit kranssit ja ikkunaluukut. Kuten näkyy, kauniit ikkunat eivät verhoja kaipaa.

Luonnonmateriaaleja löytyi kranssien lisäksi kukista... krysanteemi on kaunis sisälläkin ja niitä oli riivitty lasimaljaan kynttilöiden seuraksi. Myös nektariinit toivat väriä sisutukseen ja ne oli kääritty kauniisti yksitellen silkkipaperiin. Ilonan kodista löytyy upeita yksityiskohtia niin paljon, etten tässä lähde kaikkia luettelemaan, mutta palaan niihin varmasti myöhemmin vielä blogissani.

Sisustuspäivä oli onnistunut ja paikalla kävi paljon mukavia ihmisiä katselemassa vinkkejä. Ilonan blogista löytyy varmasti pian myös herkullisia kuvia syyspäivän sisustuksesta www.sateenkaarentaa.blogspot.com Aurinkoista viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

kiitos Taina persikatkin on jo nektariineja...ihanan aurinkoinen päivä ja kaunista kättesi jälkeä, paljon on tullut kiitosta sinun vinkeistäsi sisustupäivän ihmisille.
kiitos tästä on hyvä jatkaa joulua kohti
ilona

memmu kirjoitti...

Kaunis koti on Ilonalla, ja kauniin muutoksen sait siellä aikaan. Ihanaiset ovat nuo kranssit ikkunoissa!!! Vielä pitää minunkin joskus poiketa Ilonan puodissa...

Nia kirjoitti...

Mukavasti tuli lämmin fiilis tähän huoneeseen. Aiemmastakin vaaleasta sisustuksestakin pidin kovasti, mutta jotenkin syksyllä sitä kaipaa hieman lämpöä myös tekstiileissä.