sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Sisustustarroja verkkokaupasta!

Valkoinen suuri (150 cm) sulka
sisustustarra on olohuoneen
kaunistus.

Puuaita (80 cm) sisustustarra sopii
sängynpäädyksi mainiosti

No nyt voin vihdoin paljastaa, mitä olemme yhdessä mieheni kanssa puuhastelleet jo muutaman kuukauden ajan. Olemme suunnitelleet ja valmistaneet yritykselleni omaa sisustustarramallistoa! Olen etsinyt mallistooni sopivia kuvia eri paikoista ja taitava mieheni on sitten Photoshopilla muokannut niistä vielä parempia ja työstänyt ne sellaiseen muotoon, että Äänekoskelainen paino voi sitten leikata ne valmiiksi laadukkaiksi tarroiksi. Olen iloinen, että olen saanut tähän projektiin mukaan todella hyvän yhteistyökumppanin täältä Keski-Suomesta.

Tokihan sisustussuunnittelu on ja pysyy päätyönäni, mutta tämä verkkokauppa on nyt ikään kuin rakas harrastus tässä rinnalla. Olen aina etsiskellyt kauniita aiheita tarroihin, enkä aina ole löytänyt etsimääni... Siksikin siis kehittelin omaa juttua.

Kaikki tarrani ovat melko kookkaita ja tällä hetkellä mallistossa on kolmisenkymmentä tarramallia jaettuna kolmeen eri aihealueeseen. Lisää malleja tulee sivuille jatkuvasti ja otan myös mielelläni ehdotuksia ja toiveita vastaan uusista kuvista. Sisustustarrat ovat edullinen ja vaivaton tapa uudistaa huoneiden ilme tai tuoda vähän lisää persoonallisuutta.

Laitan verkkosivuilleni tulevaisuudessa kuvia myös tarroista aidoissa ympäristöissä, kunhan pääsen niitä kuvaamaan lisää. Verkkokaupan muut tuotteet osio on vielä rakenteilla ja mallistoon sopivia tuotteita etsitään koko ajan.

Käyhän tutustumassa upouuteen verkkokauppaan täällä.

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Vau, mahtavaa!!! Onnea uudesta aluevaltauksesta!!!

Ja nyt mä meen viivana kattelee sun tarroja... -->

Taina kirjoitti...

Kiitos! Lisää koitetaan saadaan katseltavaa kauppaan jatkuvasti :)

Kiva, kun pääsen taas sinunkin blogia seuraamaan...

Anne kirjoitti...

Aiettä!! Onnea teille ihan hirmuisesti puuhasteluistanne!! Nyt Osu ja Uppos ihan Satasella ;) - Anne

Taina kirjoitti...

Kiitos, kiva kuulla Anne :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi, miten upeat uudistuneet sivut! Näitä seuraan nyt todella innolla =)
-Enna

Taina kirjoitti...

Kiitos Ennalekkin! Tosi kivalta tuntuu nuo tsemppaukset :)