maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kesä Onnilassa

Kööpenhaminan satama lego -versiona

Oikea Kööpenhaminan satama

Herneet ovat tykänneet kesäsateista

Kanttarellien säilömistä

Kuvauspäivän tunnelmia Onnilassa

Loma on sitten vietetty ja mieli on kyllä oikein levännyt. Teimme pari onnistunutta pikku lomareissua, toisen Tanskaan Legolandiin ja Kööpenhaminaan ja toisen Kuopion kylpylään. Muutoin vietimme aikaa meille niin rakkaassa Onnilassa (mökkimme nimi).

Olen lenkkeillyt, kahvakuulaillut, marjastanut, sienestänyt, tavannut ystäviä ja vain oleillut perheen kesken. Lettupannu on ollut kuumana harva se päivä ja lättyjä on nautiskeltu tuoreiden marjojen ja jäätelön kera hyvässä seurassa. Koska sadepäiviä sattui lomalleni luvattoman paljon, on myös aika monta kirjaa luettu läpi sateen ropinaa kuunnellen. Muutamana aurinkoisena päivänä seilasimme laiturilla piknikille keskelle järveä mukana lohipatongit, mansikoita ja lukemiset.

Loman lopulla Ilona ja Hanne kävivät tekemässä juttua ja kuvaamassa mökkiämme ensi kesän Mökki - lehteen. Ei millään malttaisi odottaa jutun ilmestymistä, sillä näin jo hiukan ammattilaisen ottamia loistavia kuvia ja kuulin tulossa olevaa tarinaa. Aivan ihana kesäpäivä vierähti näiden mukavien ammattilaisten seurassa.

Nyt tartun taas innolla töihin ja aloitankin tuttujen asiakkaiden kanssa suunnitellen heidän talonsa laajennusosaa. Saan pehmeän laskun työelämään, kun teen etupäässä töitä mökiltä käsin, välillä järven pintaa tuijotellen.

Vieläkin niitä aurinkoisia päiviä odotellen,

Taina

2 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Kiitos Taina, ihana vierailu ja ihanin mökki. Ensi kesään hetki aikaa, mutta odottamisen arvoista:)
Ilona

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, ensi kesänä onkin sitten paljon tuttua ja "vähemmän tuttua" luettavaa :)